Επιλογή Κατηγορίας

Remote Working

3CX

3CX | 3CX

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Η 3CX, δημιουργός της πολυβραβευμένης λύσης επιχειρηματικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το λογισμικό της εντελώς δωρεάν για 3 χρόνια. Η 3CX Καινοτομεί στις επιχειρηματικές λύσεις για συνδεσιμότητα και συνεργασία και αντικαθιστά τα πατροπαράδοτα PBXs. Το πολυβραβευμένο λογισμικό επιτρέπει σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους, να περιορίσουν τα τηλεπικοινωνιακά τους κόστη, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων και την εξυπηρέτηση των πελατών τους προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο με λύσεις επικοινωνίας.

Το λογισμικό περιλαμβάνει εργαλεία όπως εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, ένα web app που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις, να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα των συναδέλφων τους, να ανταλλάσουν μηνύματα, να προγραμματίζουν διασκέψεις και να έχουν πρόσβαση στο εταιρικό ευρετήριο επαφών είτε από το κινητό τους τηλέφωνο είτε από το φορητό τους υπολογιστή.

Επιπλέον, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις, με εργαλεία συνεργασίας για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο καθώς και μαθήματα εξ’ αποστάσεως. Οι εταιρείες που επιθυμούν να κρατήσουν ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες τους μπορούν να το πράξουν με το Live Chat and Talk plugin για ιστοσελίδες. Όλα αυτά, και περισσότερα, είναι ενσωματωμένα στο δωρεάν λογισμικό που προσφέρεται από τη 3CX.

Η 3CX έχει ετοιμάσει μια φόρμα στην ιστοσελίδα της (https://www.3cx.com/phone-system/covid-19-remote-working/) για τις εταιρείες που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δωρεάν έκδοση. Η προσφορά ισχύει μέχρι την επίλυση αυτής της κρίσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: customers@3cx.com

e-Learning

3CX

3CX | 3CX

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Η 3CX, δημιουργός της πολυβραβευμένης λύσης επιχειρηματικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το λογισμικό της στα σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα εντελώς δωρεάν για 1 χρόνο προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο με λύσεις επικοινωνίας.

Η λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης 3CX WebMeeting, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να συναντηθούν σε μια εικονική τάξη/ αίθουσα. Κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης μπορούν να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, να μοιραστούν εκπαιδευτικό υλικό, να απαντήσουν ερωτηματολόγια ή ακόμη και να επιβληθεί απόλυτη σιγή στην τάξη από τον εκπαιδευτικό για μια πλήρη διαδραστική εμπειρία.

Επιπλέον, η δωρεάν έκδοση PRO, περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και ένα web app που επιτρέπει στους χρήστες, ανάμεσα σε άλλες λειτουργίες, να πραγματοποιούν κλήσεις και να ανταλλάσουν μηνύματα, ώστε οι δάσκαλοι αλλά και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί και γονείς να παραμείνουν σε επικοινωνία. Τα σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Live Chat and Talk plugin στην ιστοσελίδα τους έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους δωρεάν.

Η 3CX έχει δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στον ιστότοπό της (https://www.3cx.com/phone-system/e-learning-covid-19/) για τα σχολεία που επιθυμούν να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση, για 1 χρόνο. Η προσφορά ισχύει μέχρι την επίλυση αυτής της κρίσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: customers@3cx.com

Remote Working

ABBYY FineScanner and ABBYY Textrabber

ABBYY | ABBYY FineScanner and ABBYY Textrabber

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Εφαρμογές για κινητά για iOS / Android που αντικαθιστούν τον σαρωτή επιφάνειας εργασίας.
ABBYY FineScanner AI. Σάρωση σε PDF και JPEG και εφαρμογή OCR για αναγνώριση κειμένων σε 193 γλώσσες.
ABBYY TextGrabber. Σάρωση και μετάφραση οποιουδήποτε έντυπου κειμένου από την εικόνα.
Η προσφορά μας: δωρεάν premium 6 μηνών για το FineScanner και το TextGrabber
(στα Αγγλικά) https://promo.abbyy.com/homeoffice.html

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: mobile_support@abbyy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: -

eCommerce

Δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδων και ηλ. καταστημάτων

A&C Komodromos Trading CO LTD | Δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδων και ηλ. καταστημάτων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Όλες οι υπηρεσίες μας πιο κάτω μπορεί να επιχορηγηθούν από 80-100 % αναλόγως περίπτωσης.

Κατασκευή Ιστοσελίδας & Ηλ. Καταστημάτων: Η A&C Komodromos προσφέρει λειτουργικές ιστοσελίδες ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη, πάντα όμως με την καλύτερη ποιότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση των σύγχρονων ιστοσελίδων είναι η υποστήριξη διαφορετικών συσκευών.

Επαγγελματικές Εφαρμογές: Η επιχείρηση έχει συγκεκριμένες ανάγκες που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και τη βοηθούν να αυξάνει την αξία που προσδίδει στους πελάτες της. Υπάρχει λοιπόν ανάγκη υλοποίησης λειτουργιών πέραν των ευρέως διαδεδομένων στην αγορά που δραστηριοποιείται.
Τα λογισμικά προγράμματα της Α&C Komodromos παρέχονται σε συνεργάτες που έχουν ανάγκη τέτοιων ειδικών λογισμικών που δεν παρέχονται στην αγορά. Επίσης προσφέρουμε εφαρμογές παρόμοιου τύπου τα οποία υπάρχουν στην αγορά, αλλά ο κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι να προσαρμόζουμε τα λογισμικά μας συστήματα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Η εταιρεία μας σήμερα εκτός από την παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών διαδικτύου παρέχει σε φυσικά & νομικά άτομα δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με ευρωπαϊκά και κυβερνητικά κονδύλια χρηματοδότησης. Στην A&C Komodromos Trading LTD μπορείτε να δείτε ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών, μέσα από τα συγχρηματοδοτούμενα έργα τα οποία προκηρύσσονται, από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό-Κυπριακό κονδύλι.

Σεμινάρια – Εκπαιδεύσεις: Η A&C Komodromos Trading CO LTD παρατηρώντας τις ανάγκες των πελατών της έχει σχεδιάσει, οργανώσει και υλοποιήσει σειρά από σεμινάρια-εκπαιδεύσεις με σκοπό να εκπαιδεύσει το πελατολόγιο της σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας. Οι εκπαιδεύσεις από την A&C Komodromos Trading CO LTD τα τελευταία χρόνια καλύπτουν κυρίως τους τομείς του σχεδιασμού ιστοσελίδων, SEO, digital marketing, εργαλεία διαδικτύου και άλλους τομείς που σχετίζονται με το διαδίκτυο. Η A&C Komodromos Trading CO LTD μέσα στο 2016 αποφάσισε πως πρέπει να βρει τρόπους επιδότησης των σεμιναρίων για να βοηθήσει τους πελάτες της να έχουν οικονομική πρόσβασή στην γνώση για αυτό ο διευθυντής της εταιρείας Αντρέας Κωμοδρόμος προχώρησε σε πιστοποίηση στην ΑΝΑΔ ως εκπαιδευτής. Η ΑΝΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Kύπρου) πιστοποίησε τον Αντρέα Κωμοδρόμο ως Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) έτσι με αυτή την πιστοποίηση μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης. Οι εταιρίες που πληρούν τα κριτήρια της ΑΝΑΔ μπορούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους μέσα από τα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση λόγο της σχετικής επιχορήγησης που λαμβάνουν τέτοιες καταρτίσεις.

SEO (Search Engine Optimization): Από τα άτομα που αποφασίζουν να κατασκευάσουν ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία τους, το μεγαλύτερο ποσοστό ελπίζει ότι θα πλησιάσει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και θα αποκτήσει νέους πελάτες. Όμως από άγνοια ψάχνουν να βρούν κάποιο designer ο οποίος θα σχεδιάσει μία ιστοσελίδα με πολλά effects και ωραία χρώματα που όμως είναι σχεδόν αδύνατο να ανεβεί στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Πάνω απο 88% των χρηστών δεν προχωράει στην αναζήτηση πέρα από την δεύτερη σελίδα. Η ιστοσελίδα πρέπει να δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και με την εφαρμογή τακτικών SEO να καταφέρει να ανεβεί στην πρώτη σελίδα. Χωρίς το κατάλληλο SEO η ιστοσελίδα σας είναι ουσιαστικά αόρατη. Επικοινωνήστε για προσφορά, απορίες σχετικά με τις χρεώσεις και γενικά για οτιδήποτε σχετικά με τις τεχνικές SEO χωρίς καμιά χρέωση.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing): Μέσω του Google AdWords μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες άμεσα, τη στιγμή που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και ίσως λίγο πριν επιλέξουν έναν ανταγωνιστή σας. H Α&C Komodromos έχει τα εχέγγυα και την εμπειρία να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα κερδοφόρο πλάνο για την επιχείρησή σας και να σας οδηγήσει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Διαφημιστείτε σήμερα, σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και πληρώστε μόνο για τα click που οδηγούν στην ιστοσελίδα σας! Αποκτήστε νέους πελάτες και αναπτύξτε τις σχέσεις σας με τους παλιότερους σε μόλις λίγα λεπτά. Κάθε επιχείρηση σήμερα οφείλει να έχει μια εταιρική σελίδα στο Facebook. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και τη διαχείριση της Facebook σελίδας σας. Οι σελίδες αυτές μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να επεκτείνει την παρουσία της στο ίντερνετ και να την αναγάγει σε ένα ανώτερο επίπεδο, τοποθετώντας την επιχείρησή σας εκεί που σήμερα βρίσκεται καθημερινά το κοινό της. Δίνουν την εικόνα μιας υγιούς επιχείρησης που που προσέχει και επικοινωνεί με τους υφιστάμενους πελάτες της και προσελκύει καινούργιους.

Για περισσότερα https://ackomodromos.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@ackomodromos.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99792037 / 26935999

eCommerce

Δημιουργία Eshop

Action Digital Ltd | Δημιουργία Eshop

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Λόγω της πρωτοφανούς κατάστασης που έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του Covid-19 και στην Κύπρο και του βαθμού που έχει επηρεάσει τον επιχειρηματικό κόσμο, η εξειδικευμένη εταιρεία Action Digital έχει δημιουργήσει μια λύση-πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, με σκοπό να ενισχύσει τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση των τρεχουσών προκλήσεων, έτσι ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν στους πελάτες τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες τους.

Η λύση της Action Digital περιλαμβάνει προσφορά για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός πλήρους λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο τέλος συνδρομής, χωρίς προκαταβολικά έξοδα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/06/2020.

• Όποια και αν είναι η επιχείρηση ή υπηρεσία σας, η Action Digital μπορεί να προσαρμόσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έτσι ώστε να ταιριάζει με το επιχειρηματικό σας μοντέλο (πώληση ηλεκτρονικών συσκευών, τροφίμων, εικονικών υπηρεσιών, παροχή online μαθημάτων κλπ.)

• Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα της Action Digital για να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας (ψηφιακά ή φυσικά) σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε online, μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, των διαδικτυακών marketplace και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

• H πλατφόρμα της Action Digital συνδέει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων πυλών πληρωμής, απεριόριστα εργαλεία μάρκετινγκ και προσαρμογής.

• Χρησιμοποιήστε έναν μόνο πίνακα εργαλείων για να διαχειριστείτε προϊόντα, παραγγελίες, αποστολές και πληρωμές σε πραγματικό χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε.

• Επίσης η Action Digital παρέχει επιπλέον τις ακόλουθες υπηρεσίες: Social Media Marketing, Online Advertising, SEO, Media Planning, Key Word Advertising, Email Marketing and Remarketing.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://actiondigitalagency.com/sell-online-with-ecommerce-platform/

-------------------------------------------------------------------------

Due to the unprecedented times we live in and the challenging business climate, Action Digital has created an e-commerce solution to help businesses meet current challenges and continue to provide customers with their products or services.

The offer includes the design and development of a fully functional e-shop with a low monthly subscription fee with no upfront fees.

The offer is valid until 30/06/2020.

• Whatever your business or service is we can customize your store to fit your business model from electronics, food, virtual services, offering online courses, and many more.

• Use our platform to start selling your products (Digital or Physical) to anyone and anywhere online with your e-store, online marketplaces and through social media.

• Get one platform that connects everything you will need to get started including various payment gateways, unlimited marketing tools and customization.

• Use a single dashboard to manage products, orders, shipping, and payments in real-time, anywhere you go. Gain the insights and knowledge you need to grow.

• Our expert team provides the following up-to-the-minute services in Social Media Marketing, Online Advertising, SEO, Media Planning, Key Word Advertising, Email Marketing and Remarketing.

More information: https://actiondigitalagency.com/sell-online-with-ecommerce-platform/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: a.p@actiondigitalagency.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99877269

Digital Services

ADVICYS ERP

ADVICYS DR LTD | ADVICYS ERP

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Η ADVICYS DR LTD συμμετέχει στη μάχη κατά του κορωνοϊού δίνοντας 6 μήνες δωρεάν το πρωτοποριακό ERP/CRM σύστημα ADVICYS ERP με κάθε νέα χρονιαία συνδρομή που ξεκινάει στο διάστημα 20 Απριλίου - 31 Μαϊου.

Χαρακτηριστικά του cloud based ADVICYS ERP:

1. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
2. Διαχείριση Αγορών
3. Journal Entries
4. Πελατολόγιο
5. Προμηθευτές
6. Αυτόματο E-shop
7. CRM (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων)
8. Διαχείριση Stock
9. Bank Reconciliation
10. Project Management
11. HR (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού)
12. Καθημερινά Backups
13. Δημιουργία Website
14. Πλούσια γκάμα αναφορών (reports)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε το προϊόν (με απομακρυσμένη σύνδεση) και να συζητήσουμε τις δικές ανάγκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@advicys.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96592050

Remote Working

Powerful, easy-to-use remote monitoring software and tools free for 90 days from Solar Winds

ATL LOIZOU GROUP | Powerful, easy-to-use remote monitoring software and tools free for 90 days from Solar Winds

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Η εταιρεία ATL SOLUTIONS μπορεί να προσφέρει άμεσα δωρεάν δοκιμή για 90 μέρες για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των Κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και με επιπλέον έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τις πιο κάτω υπηρεσίες της Solar Winds.

Tο πλήθος των λύσεων της SolarWinds είναι εν δύναμή για ενίσχυση της απομακρυσμένης διαχείρισης και επίβλεψης, τα κύρια προϊόντα για την ενδυνάμωση του WFH (work from home), βάση της SolarWinds, είναι:

Network Performance Monitor:

Η χρήση συστημάτων συνεργασίας όπως το WebEx, Teams, και το Zoom, καθώς και η αύξηση της χρήσης του VPN και οι μετατοπίσεις στο traffic των εργαζομένων, μπορούν να επιβαρύνουν το capacity και την απόδοση της IT υποδομής σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη παρακολούθησης της απόδοσης και της διαθεσιμότητας του δικτύου μας. Το Network Performance Monitor (NPM) μπορεί να παρέχει πληροφορίες για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

NetFlow Traffic Analyzer:

Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση NetFlow και το bandwidth traffic λόγω της αύξησης της χρήσης συστημάτων συνεργασίας από απομακρυσμένους εργαζόμενους.

Server & Application Monitor:

Βοηθάει να διασφαλίσετε ότι οι Windows Server και οι εφαρμογές είναι πάντα διαθέσιμες και λειτουργούν με κορυφαία απόδοση για να ελαχιστοποιήσετε το downtime των εργαζομένων. Το SAM παρέχει επίσης ολοκληρωμένη παρακολούθηση του Office 365, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση, ανίχνευση, ειδοποίηση και αναφορά σχετικά με τη χρήση και τη διαθεσιμότητα του Office 365.

Security Event Manager:

Με περισσότερους απομακρυσμένους εργαζόμενους που έχουν πρόσβαση στα συστήματά σας μέσω VPN, το SEM μπορεί να παρέχει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο στα αρχεία καταγραφής του τείχους προστασίας σας για να παρακολουθεί ζητήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την ικανότητα των χρηστών σας να συνδεθούν στο εταιρικό σας VPN.

AppOptics:

Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές και η υποδομή στην οποία βασίζονται οι απομακρυσμένοι υπάλληλοί σας για να κάνουν τις εργασίες τους, όπως το Salesforce ή το Microsoft Outlook, ανταποκρίνονται και μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα σφάλματα για τη διατήρηση της παραγωγικότητας.

Pingdom:

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε προσεκτικά την απομακρυσμένη εμπειρία απόδοσης εφαρμογών τελικού χρήστη - από το εσωτερικό και το εξωτερικό του τείχους προστασίας. Κατά τη διάρκεια του COVID-19, οι εργαζόμενοι του απομακρυσμένου εργατικού δυναμικού αποτελούν πλέον ένα ακόμη τμήμα των πελατών / χρηστών σας στο διαδίκτυο.

Service Desk:

Οι απομακρυσμένοι υπάλληλοι βασίζονται στην ομάδα πληροφορικής της εταιρείας σας για να βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία των λειτουργιών. Με το ΙΤ Help Desk όπου βασίζεται στο cloud, η ομάδα σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και να επεξεργαστεί αιτήματα υπηρεσιών, αλλαγές και άλλα στοιχεία διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Dameware Remote Everywhere:

Το λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης, όπου βασίζεται στο cloud, θα παρέχει ασφαλή υποστήριξη στους νέους απομακρυσμένους εργαζομένους και θα μπορεί να συνδεθεί σε κινητά τηλέφωνα, tablets ή σταθμούς εργασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων και να διατηρήσει τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: george.ioannou@atl-solutions.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22374747

Digital Services

Move your business online package

Avaton Communications Ltd | Move your business online package

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

During these unprecedented times, many businesses are forced to move online, as they seek for a solution to remain sustainable.

As a response to this situation, Avaton Communication offers a complete spectrum of services at competitive pricing to help you make a seamless move to the digital world, stay connected with your clients and customers, and remain on business as usual.

What we offer:
1. A customised to your brand, mobile-friendly website to accommodate your business.
2. A platform to host your online classes or receive online bookings for consultations.
3. Social media management to stay in touch with your customers.
4. Social media advertising to boost your website’s reach and advertise your business.
5. Well-crafted content: visuals, scripts, copywriting, email campaigns, newsletters.
6. Set up your online payments platform.

We offer 25% discount until the end of May 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: amaryllis@avatoncomm.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 99031432

Digital Services

Mobile and Website Application Development

Aylon Value Development Ltd | Mobile and Website Application Development

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Aylon Value Development Ltd is a software development company located in Nicosia, Cyprus. Our goal is to provide high quality software solutions tailored to the needs and requirements of our clients.

Our expertise spans across various technologies including native mobile applications, web applications and even simple websites.

We do everything from conceptualization to deployment and testing assuring your business solution is running impeccably. Our team consists of young, ambitious and experienced software developers with innovative way of thinking for both designing and implementing the ideal business solution for you and your company.

We offer 15% discount until the end of May 2020.
For more information please visit us at:
https://www.aylonvalue.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@aylonvalue.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 250657

Entertainment

Πέφτει η Νύκτα στο Παλέρμο - Online

B2bars ltd | Πέφτει η Νύκτα στο Παλέρμο - Online

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Entertainment

Μια παρέα από διαφημιστές και προγραμματιστές όλοι ανήσυχα πνεύματα, βρήκαμε ένα τρόπο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε Ελλάδα και Κύπρο να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους (κυρίως τα βράδια τους), παίζοντας με τους φίλους τους από όπου και αν βρίσκονται, το αγαπημένο παιχνίδι ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΚΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ( ή αλλιώς ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ) μέσω κάμερας με το κινητό ή με ηλεκτρονικού υπολογιστή!

Ο κόσμος το αγκάλιασε και
σε λιγότερο από 1 μήνα έχουν εγγραφεί στο παιχνίδι περισσότεροι από 500 καινούργιοι παίκτες από Ελλάδα και Κύπρο, έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 100 τραπέζια και έχουν παιχτεί περισσότερα από 2500 παιγνίδια!
Και το καλύτερο, το παιγνίδι αγκαλιάστηκε από όλες τις ηλικίες και παίζεται και από άτομα που βρίσκονται αποκλεισμένα στο εξωτερικό!
Μάλιστα, μετά από παράκληση έχουμε δημιουργήσει και την αντίστοιχη εφαρμογή στον messenger στα αγγλικά με το όνομα Werewolf, όπως είναι γνωστό σε Αγγλία και Αμερική!


Οδηγίες για όσους θέλουν να παίξουν Παλέρμο με την παρέα τους Online:

Βημα 1: Κάνετε ένα group chat στον messenger ή στο Skype, zoom κτλ
Βημα 2: Καλέστε αυτούς που θέλετε να παίξουν μαζί σας και μπείτε σε βιντεοκλήση όλοι μαζί.
Βημα 4 : Πατήστε εδώ www.m.me/dolofonosgr (ανοίγει στον messenger) και ακολουθήστε τις οδηγίες για να τραβήξετε χαρτί εσείς και οι φίλοι σας!
p.s προς το παρόν η ομάδα μπορεί να αποτελείται από ακριβώς 7 άτομα!
pps στο https://www.facebook.com/groups/2827022513989850/ μπορείτε να βρίσκετε άλλους παίκτες η και να δείτε περισσότερες πληροφορίες
Καλη διασκεδαση!
#palermogame #pefteiiniktastopalermo #dolofonos #playonline

Εσείς τι πλάνα έχετε για απόψε;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panniccy@hotmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99165553

eCommerce

Car advertising

Bazaraki.com | Car advertising

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις στον κλάδο των αυτοκινήτων προσφέρουμε 20% έκπτωση στην ανάρτηση αγγελιών στο Bazaraki.com . Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/04/2020.

Το Bazaraki.com είναι η Νο.1 κυπριακή ηλεκτρονική αγορά με πάνω από από 650Κ μοναδικούς επισκέπτες το μήνα οι οποίοι εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητούν και έρχονται άμεσα σε επαφή με τους πωλητές
Δίνουμε στις επιχειρήσεις, την πλατφόρμα, τις λύσεις και την υποστήριξη που χρειάζονται για να προβάλλουν όλα τα προιοντα και υπηρεσίες τους ηλεκτρονικά για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.
--------------------------------------
We support businesses in the car industry offering a 20% discount on posting ads on Bazaraki.com. The offer is valid until 30/04/2020.

Bazaraki.com is the No. 1 Cypriot online marketplace with over 650K unique visitors per month who easily and quickly locate what they are looking for and get in touch with the sellers immediately.
We give businesses, the platform, the solutions and the support they need to promote all their products and services and continue their operations online. (during this difficult time)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@bazaraki.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25262700

eCommerce

Αγγελίες και διαφημιστικά banners

Bazaraki.com | Αγγελίες και διαφημιστικά banners

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις προσφέρουμε 30% έκπτωση στην ανάρτηση διαφημιστικού banner στο Bazaraki.com.

Το Bazaraki.com είναι η Νο.1 κυπριακή ηλεκτρονική αγορά με πάνω από από 650Κ μοναδικούς επισκέπτες το μήνα οι οποίοι εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητούν και έρχονται άμεσα σε επαφή με τους πωλητές. Δίνουμε στις επιχειρήσεις, την πλατφόρμα, τις λύσεις και την υποστήριξη που χρειάζονται για να προβάλλουν όλα τα προιοντα και υπηρεσίες τους ηλεκτρονικά για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.
--------------------------------------
We support businesses offering a 30% discount on banner in our Bazaraki.com.

Bazaraki.com is the No. 1 Cypriot online marketplace with over 650K unique visitors per month who easily and quickly locate what they are looking for and get in touch with the sellers immediately. We give businesses, the platform, the solutions and the support they need to promote all their products and services and continue their operations online.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@bazaraki.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25262700

Digital Services

BEVISIBLE DIGITAL AGENCY

BEVISIBLE DIGITAL AGENCY | BEVISIBLE DIGITAL AGENCY

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

BEVISIBLE is a digital studio based in Nicosia, Cyprus.
Over the past year we’ve made a reputation for providing a wide range of design, development and online marketing services that look great and easy to use.
We support & maintenance big projects from around the world.

We do custom Websites & Online Shops, SEO , PPC, Social Media, Mobile App & Software's.

FOR COVID-19 OFFER:
We offer 25% for Online Shops + 2 months free PPC until end of APRIL 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@bevisible.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70000604

Remote Working

Jobwatch - The All-in-One Mobile Workforce and Job Management Solution

BigChange Cyprus | Jobwatch - The All-in-One Mobile Workforce and Job Management Solution

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Free DEMO for 3 months including Support Training

The paperless way to plan, manage, schedule and track your mobile workforce

BigChange is an all-in-one system for planning, managing, scheduling and tracking your mobile workforce and transport operations. It replaces manual planning and paperwork, providing a simple and efficient way to keep your office in total sync with your mobile teams. Your office-based teams access BigChange from any web browser, whilst your mobile workers have everything at their fingertips on the mobile app for Smartphones and Tablets. BigChange makes a big positive change to the way you work. BigChange Cyprus Ltd is the official distributor, in Cyprus and Greece, of the JobWatch app which has been developed by BigChange, a Top 50 Tech company in the UK. We are part of Handy’s Security Systems Group, based in Nicosia.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: bd@bigchangecyprus.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799154007

Digital Services

Web Design & Development

BLEND Digital | Web Design & Development

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

if your products are in high demand but with the lock-down due to COVID-19 and the new measures prevent people from entering your shop, you may decide its high time you invested in a basic e-shop without advanced integrations to get you started quickly. But generally for:

1. Web Design & Development - you may wish to enhance your online presence or create a new website, portal, e-shop, landing pages, app. BLEND is offering a 25% discount to help out.

2. Digital Marketing campaigns - you may wish to embark on some awareness or lead generation campaigns to capitalize on this period and increase your digital market share since the physical one is closing by default. We wish to extend a discount of 50%

The offer is until the end of May 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@blenddigital.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22255001

Remote Working

Χωρίς Κόστος* Ηλεκτρονικός Έλεγχος Διαπιστευτηρίων εξ αποστάσεως

BLOCKCO LTD | Χωρίς Κόστος* Ηλεκτρονικός Έλεγχος Διαπιστευτηρίων εξ αποστάσεως

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει λογισμικό που επιτρέπει σε ακαδημαϊκά ιδρύματα να εκδίδουν οποιασδήποτε μορφής πιστοποιητικά, η αυθεντικότητα των οποίων διασφαλίζετε στο blockchain. Η τεχνολογία αυτή έχει συγκεκριμένες ιδιότητες που δεν επιτρέπουν την παραποίηση οποιουδήποτε εγγράφου, ενώ αν γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια παραποίησης, αυτό εντοπίζεται από την πλατφόρμα μας και ενημερώνεται ανάλογα αυτός που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του εγγράφου. Λόγω της αλλαγής των δεδομένων που όλοι βιώνουμε, τα ακαδημαϊκά ιδρύματα πιθανότατα θα πρέπει να εκδώσουν τα διπλώματα αποφοίτων του τρέχοντος έτους ηλεκτρονικά και να τα παραδώσουν στους φοιτητές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντί αυτοί να προσέλθουν για κατ’ ιδίαν παραλαβή τους. Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά είναι ευάλωτα στη χειραγώγηση από τους κατόχους, εφόσον δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά χαρτιού ασφαλείας όπως υδατογραφήματα, ολογράμματα ή ανάγλυφη σφραγίδα του ιδρύματος. Η λύση της Block.co δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που εκδίδουν πιστοποιητικά να ξεπεράσουν αυτά τα θέματα, αγκυροβολώντας τα πιστοποιητικά τους στο blockchain, καθιστώντας τα αμετάβλητα και δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος να επαληθεύσει την αυθεντικότητά τους ανεξάρτητα και εξ αποστάσεως. Προσφέρουμε την υπηρεσία μας σε όλα τα ιδιωτικά ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την έκδοση των πιστοποιητικών όλων των αποφοίτων τους για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά χωρίς καμία χρέωση ή δέσμευση*.
Διαβάστε περισσότερα στο: https://block.co/blockco-pandemic-measures-initiative-academic-institutions-cyprus/ . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 70007828 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: enquiries@block.co

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: enquiries@block.co

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 70007828

Healthcare

InfoHealth Medical IoT

Blue Sun Automation Limited | InfoHealth Medical IoT

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Healthcare

Η εμφάνιση του νέου κορωνοϊού Covid-19 οδήγησε στην λήψη αυστηρών προληπτικών μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, κατ’ οίκον περιορισμό και αύξηση τηλεργασίας για πολλούς επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου οικονομικής δραστηριότητας..
Δυστυχώς, ευάλωτες ομάδες όπως παιδιά, εγκυμονούσες γυναίκες, ηλικιωμένοι πολίτες και ιδιαίτερα άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες (π.χ. διαβήτης Τύπου-1 ή Τύπου-2, καρδιοπαθείς, παχύσαρκοι, καρκινοπαθείς, ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα) επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από τις δυσκολίες πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας.
Η Blue Sun Automation Limited, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) της Ελλάδας, ανέπτυξε την ολοκληρωμένη πλατφόρμα παρακολούθησης ιατρικών δεδομένων που συλλέγονται από έξυπνες συσκευές (MIoT - Medical Internet of Things Devices).
Ο κύριος στόχος της πλατφόρμας InfoHealth είναι να συνδέσει ασθενείς που χρειάζονται συχνή παρακολούθηση με τους προσωπικούς τους γιατρούς ή ειδικούς υγείας, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον συλλογής ζωτικών μετρήσεων, χωρίς την ανάγκη περιττών μετακινήσεων σε Νοσοκομεία ή Κλινικές, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο επιμόλυνσης από τον κορωνοϊό COVID-19 ή άλλους παράγοντες.
Οι ιατρικές συσκευές Διαδικτύου των Πραγμάτων ενημερώνουν αυτόματα την Πλατφόρμα InfoHealth με επικυρωμένες μετρήσεις των ασθενών, όπως καρδιακό ρυθμό, αρτηριακή πίεση, επίπεδο ζαχάρου αίματος, επίπεδο άγχους, βάρος, θερμίδες, αριθμό βημάτων, κ.λπ.
Έτσι, ο προσωπικός γιατρός αποκτά την δυνατότητα τηλε-παρακολούθησης μετρήσεων των ασθενών του, ενώ μπορεί να θέτει κανόνες και όρια έγκαιρης προειδοποίησης από επικείμενους κινδύνους για κάθε ασθενή, ώστε να λαμβάνει κατάλληλα προληπτικά μέτρα.
Η διαδραστική πλατφόρμα InfoHealth επιτρέπει σε Γιατρούς, Διατροφολόγους ή και άλλους ειδικούς να συμβάλλουν στην παρακολούθηση του ασθενούς ορίζοντας πρόγραμμα διατροφής, συνταγογραφώντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, τυχόν απαιτούμενες εργαστηριακές εξετάσεις και επίσης να παρέχουν οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό ή οδηγίες για τον τρόπο λήψης των φαρμάκων.
Επίσης οι Συγγενείς / Φροντιστές των ασθενών μπορούν να παρακολουθούν τις μετρήσεις για να διασφαλίσουν ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα χορηγούνται έγκαιρα ή ότι τα σχέδια διατροφής ακολουθούνται δεόντως.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@bluesun.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22442399

eCommerce

eCommerce Suite

CELLOCK LTD | eCommerce Suite

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Cellock is a Cyprus based leading Information Technology enterprise in the field software and hardware development for an array of industries servicing a wide network of customers in Europe, U.S.A. and Middle East.

During these unique and challenging times, Cellock’s Management decided to support business owners who would like to have an online presence. The company is offering Cellock eCommerce Suite with ZERO Instalation and zero Set Up fees for the next three months. We are employing additional resources for this period in order to have your store up and running as quickly as possible.

Cellock eCommerce Suite is an online shop, with your own brand and domain name, for small and large businesses, that they want to sell online in no-time. In addition Cellock's professional team, can connect the online shop to your real shop, with your accounting, stock control or POS, with ISO27001 security and PCI certfied servers for payments.

For more information and contact details on Cellock e CommerceSuite check the website https://eshop.cellock.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@cellock.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22000940

e-Learning

Transversal Model for Migrants - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Μάθησης

Center for Social Innovation - CSI | Transversal Model for Migrants - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Μάθησης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το πρόγραμμα ‘Transversal Model for Migrants’ είναι ένα έργο Erasmus +, το οποίο προκύπτει από ένα τρέχον ευρωπαϊκό πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από έντονη ανισότητα μεταξύ της μέσης οικονομικής, εκπαιδευτικής και κοινωνικής κατάστασης των εργαζομένων στην Ευρώπη και εκείνης των μεταναστών της ΕΕ, των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο, οι οποίοι συχνά έχουν λιγότερες ευκαιρίες για εκπαίδευση, λιγότερο ικανοποιητικές θέσεις εργασίας, χαμηλότερους μισθούς, λιγότερες ευκαιρίες απασχόλησης και χαμηλή εγκάρσια κινητικότητα. Για το λόγο αυτό, το έργο προσφέρει την ευκαιρία στους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο να εκπαιδευτούν για την απόκτηση και τη χρήση των ακόλουθων εγκάρσιων δεξιοτήτων, τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν σε εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα:
α) Επίλυση προβλημάτων
β) Λήψη αποφάσεων
γ) Ομαδικό πνεύμα
δ) Ανθεκτικότητα
ε) Δημιουργικότητα
στ) Ευελιξία
Για καθεμία από τις παραπάνω δεξιότητες, δημιουργήθηκε μια Ενότητα και συμπεριλήφθηκε στην Διαδικτυακή Πλατφόρμα Μάθησης που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου. Ταυτόχρονα, άτομα που εργάζονται με μετανάστες, όπως εκπαιδευτές ενηλίκων, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κ.λπ. μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να εκπαιδευτούν προκειμένου να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην καθημερινή τους εργασία και πιο υποστηρικτικοί με τους δικαιούχους τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: glykeria.kalamata@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 95702660

e-Learning

Transversal Model for Migrants - Online Learning Platform

Center for Social Innovation - CSI | Transversal Model for Migrants - Online Learning Platform

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

‘Transversal Model for Migrants’ is an Erasmus+ Project, which emerges from a current European context characterized by a strong inequity between the average economic, educational and social situation of workers in Europe and the one of EU migrants, refugees and asylum seekers, who often have fewer opportunities for education, less rewarding job positions, lower wages, fewer opportunities for employment, and low transversal mobility. For this reason, the project offers the opportunity migrants, refugees, and asylum seekers to be trained on acquiring and using the following transversal skills, which they can apply to educational and job settings:
a) Problem-solving
b) Decision-making
c) Team spirit
d) Resilience
e) Creativity
f) Agility
For each of the above skills, a Module has been created and included in the Online Learning Platform which has been developed in the framework of the project. At the same time, people who work with migrants, such as adult trainers, psychologists, social workers etc. can use the platform to be trained in order to become more efficient in their everyday work and more supportive to their beneficiaries.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: glykeria.kalamata@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 95702660

e-Learning

UInno - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κατάρτισης: Ενίσχυση Επιχειρηματικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων

Center for Social Innovation Ltd. | UInno - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κατάρτισης: Ενίσχυση Επιχειρηματικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το έργο UInno (Up-Skilling unemployed and low skilled workers in self-centred innovation approaches, to empower their self-employability potentials through start-ups and SMEs) είναι ένα διετές πρόγραμμα Erasmus + που ολοκληρώθηκε το 2019.
Αριθμός έργου: 2017-1-PT01-KA204-036010.
Το UInno προσφέρει ένα δωρεάν διαδικτυακό πακέτο κατάρτισης για μακροχρόνια άνεργους, εργαζομένους χαμηλής ειδίκευσης και ενήλικες σε λιγότερο ευνοϊκές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες (συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των προσφύγων), οι οποίοι είναι δυνητικοί επιχειρηματίες και δημιουργοί νεοσύστατων ή/και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ούτως ώστε να τους εξοπλίσει με βασικές καινοτόμες επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις και έτσι να τους ενισχύσει με δυνατότητες αυτοαπασχόλησης.
Το εκπαιδευτικό πακέτο UInno παρέχεται σε πλήρη ψηφιακή μορφή βασισμένη σε παιδαγωγικές eLearning, και διαδικτυακή εκμάθηση και συνεργασία. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το έργο UInno, καθώς και την πλοήγηση στη διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα κατάρτισης, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.uinnoproject.eu/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

e-Learning

DIMAIN - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κατάρτισης: Στρατηγική Συνεργασία για την Διαχείριση της Διαφορετικότητας και της Ένταξης στον χώρο εργασίας

Center for Social Innovation Ltd. | DIMAIN - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κατάρτισης: Στρατηγική Συνεργασία για την Διαχείριση της Διαφορετικότητας και της Ένταξης στον χώρο εργασίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Tο Ευρωπαϊκό Erasmus+ έργο “DIMAIN” (Strategic Thinking on Diversity Management and Inclusion at the Workplace) ολοκληρώθηκε το 2019 και στοχεύει στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης και στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών στους εργαζομένους μέσω της ενίσχυσης της σκέψης της διαφορετικότητας και της εφαρμογής πρακτικών χωρίς αποκλεισμούς στον εργασιακό χώρο. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω της εφαρμογής του Εθνικού Καταστατικού Χάρτη Διαφορετικότητας, όπου μέσω της πληροφόρησης και της ευαισθητοποίησης, ενθαρρύνει επιχειρήσεις και δημόσιους θεσμούς να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν πολιτικές διαφορετικότητας και ένταξης. Ο Χάρτης περιγράφει αναλυτικά τι πρέπει να πράξει κάθε οργανισμός για να προωθήσει αυτές τις πολιτικές στον χώρο εργασίας, καθιστώντας τον έτσι ένα πολύτιμο εργαλείο για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση της ισότητας στην εργασία.
Ο Χάρτης συνοδεύεται από έναν Πρακτικό Οδηγό που εμπερικλείει επεξηγηματικές πληροφορίες για τη διαφορετικότητα καθώς και καλές πρακτικές, ενώ σε κάθε οργανισμό που αποφασίζει να γίνει μέλος του Χάρτη, παρέχεται Ειδικό Επιτόπιο Πρόγραμμα Κατάρτισης από την εξειδικευμένη ομάδα του Center for Social Innovation, καθώς και ένα επίσημο πρότυπο ψηφιακό σήμα πιστοποίησης το όποιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρία/οργανισμό/επιχείρηση ως πιστοποιητικό κατάρτισης.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το έργο DIMAIN, τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Κύπρου, καθώς και την πλοήγηση στη διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα διαδικτυκής κατάρτισης και συνεργασίας, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.dimain.eu/el/
Για όσους ενδιαφέρονται για την παροχή επιτόπιας κατάρτισης στην εταιρία ή τον οργανισμό τους ως προς τη Διαχείριση της Διαφορετικότητας και της Ένταξης στον εργασιακό χώρο, καθώς και την υπογραφή του Καταστατικού Χάρτη Διαφορετικότητας της Κύπρου, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο info@csicy.com.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

e-Learning

UInno e Learning Platform for Innovative Entrepreneurship

Center for Social Innovation Ltd. | UInno e Learning Platform for Innovative Entrepreneurship

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το UInno (Up-skilling unemployed and low skilled workers in self-centred innovation approaches, to empower their self-employability potentials through start-ups and SMEs), είναι ένα διετές πρόγραμμα Erasmus + το οποίο έχει ολοκληρωθεί το 2019.
Αριθμός έργου: 2017-1-PT01-KA204-036010.
Το έργο UInno προσφέρει ένα καινοτόμο δωρεάν διαδικτυακό πακέτο κατάρτισης για μακροχρόνια άνεργους, εργαζόμενους με χαμηλή ειδίκευση και ενήλικες σε λιγότερο ευνοϊκές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες (συμπεριλαμβανομένων μεταναστών και προσφύγων) που είναι δυνητικοί επιχειρηματίες και δημιουργοί νεοσύστατων ή/και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ουτως ώστε να τους εξοπλίσει με βασικές επιχειρηματικές καινοτόμες δεξιότητες και γνώσεις και να τους ενισχύσει με δυνατότητες αυτοαπασχόλησης. Το εκπαιδευτικό πακέτο UInno παρέχεται σε πλήρη ψηφιακή μορφή βασισμένη σε παιδαγωγικές eLearning, και διαδικτυακή εκμάθηση και συνεργασία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

e-Learning

iHeal - Διαδικτυακή Πλατφόρμα: Βελτίωση των Ψηφιακών Γνώσεων των Ηλικιωμένων σχετικά με την Υγεία

Center for Social Innovation Ltd. | iHeal - Διαδικτυακή Πλατφόρμα: Βελτίωση των Ψηφιακών Γνώσεων των Ηλικιωμένων σχετικά με την Υγεία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το έργο iHeal, είναι ένα Ευρωπαϊκό Erasmus+ πρόγραμμα που ολοκληρώνεται το 2020 και παρέχει ένα δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό προγράμμα που θα διευκολύνει την πρόσβαση των ηλικιωμένων σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες υγείας.
Το έργο ανέπτυξε μια διαδραστική, φιλική προς τον χρήστη, ελεύθερης πρόσβασης και δια βίου μάθησης ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία βελτιώνει τον ψηφιακό αλφαβητισμό σχετικά με την υγεία, του πληθυσμού των ηλικιωμένων στην Ευρώπη (50+).
Το επιστημονικό υπόβαθρο και η εμπειρία των εταίρων του έργου iHeal στον ψηφιακό αλφαβητισμό υγείας, την θεωρία και την πράξη, την επικοινωνία, τη δημιουργία, την επίλυση προβλημάτων, τη συνεργασία, το όραμα, και τον πειραματισμό καθώς και η υψηλή ειδίκευση στον τομέα της πληροφορικής συνέβαλαν στην δημιουργία μιας υψηλής ποιότητας διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης, επεκτείνοντας τις προοπτικές ψηφιακής κοινωνικής επικοινωνίας και βιώσιμης μάθησης.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το έργο iHeal, καθώς και την πλοήγηση στη διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://iheal.eu/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

e-Learning

Family Caregiver Support - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης: Προώθηση της Ψυχικής και Συναισθηματικής Υγείας των Οικογενειακών Φροντιστών

Center for Social Innovation Ltd. | Family Caregiver Support - Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης: Προώθηση της Ψυχικής και Συναισθηματικής Υγείας των Οικογενειακών Φροντιστών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το Ευρωπαϊκό Erasmus+ έργο Family Caregiver Support, το οποίο ολοκληρώνεται το 2020, ανέπτυξε μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης, η οποία παρέχει γνώσεις, συμβουλές, στρατηγικές και εργαλεία για την προώθηση της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας των οικογενειακών φροντιστών. Με αυτό τον τρόπο, το έργο ενδυναμώνει τα μέλη της οικογένειας ως φροντιστές και τους δινει άμεση και εύκολη πρόσβαση όχι μόνο σε σχετικές ιατρικές πληροφορίες αλλά και σε ψυχολογική υποστήριξη για τις δικές τους ανάγκες.
Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης και τον Οδηγό Υποστήριξης Οικογενειακών Φροντιστών, ο οποίος παρέχει ασφαλή και ποιοτική πληροφόρηση, υποστήριξη και βοηθήματα σε οικογενειακούς φροντιστές για ασθενείς με χρόνιες ψυχικές ασθένειες και γνωστικές διαταραχές, όπως το Αλτσχάιμερ, το εγκεφαλικό επεισόδιο, η νόσος του Πάρκινσον, η άνοια και άλλες ασθένειες, για την καλύτερη κατανόηση της υγείας τους και των διαγνωσμένων διαταραχών τους.
Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει το Βοηθητικό Πακέτο Υποστήριξης Οικογενειακών Φροντιστών, το οποίο παρέχει υλικό μάθησης και ενημέρωσης σχετικά με τις ψυχικές διαταραχές με έναν κατανοητό τρόπο. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, με διαφορετικά συμπτώματα, π.χ. της κατάθλιψης, του άγχους, των διαταραχών συμπεριφοράς στα παιδιά, των διπολικών διαταραχών και της σχιζοφρένειας, και θα επικεντρωθεί στις συναισθηματικές αντιδράσεις, τις σκέψεις, τη συμπεριφορά και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με συγκεκριμένες χρόνιες νοητικές καταστάσεις, οι οποίες δημιουργούν επιπτώσεις και σχτεικά πρόβλημα στους οικογενειακούς φροντιστές.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το έργο Family Caregiver Support, καθώς και την πλοήγηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης, παρακαλώ επισκεφθείτε το https://www.family-caregiver-support.eu/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

e-Learning

Volutoring - Διαδικτυακή Πλατφόρμα:

Center for Social Innovation Ltd. | Volutoring - Διαδικτυακή Πλατφόρμα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το Ευρωπαϊκό Erasmus+ έργο Volutoring, το οποίο ολοκληρώνεται το 2020, ανέπτυξε μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία παρέχει ένα μοντέλο διδασκαλίας σε εθελοντές, οι οποίοι διδάσκουν μετανάστες και πρόσφυγες με χαμηλή ειδίκευση.
Αριθμός έργου: 2018-1-TR01-KA204-058621.
To Volutoring ενθαρρύνει με αυτό τον τρόπο την κοινωνική ένταξη των ενήλικων μεταναστών με χαμηλή ειδίκευση στις χώρες-αποδέκτες τους, αναπτύσσοντας στρατηγικές διδασκαλίας για τρείς βασικές δεξιότητες: την γλωσσική, την αριθμητική και την ψηφιακή δεξιότητα. Επίσης, το έργο αυξάνει με αυτό τον τρόπο το επιπέδο των υποστηρικτικών υπηρεσιών εκμάθησης δεξιοτήτων στους μετανάστες, εισάγοντας μια νέα μεθοδολογία διδασκαλίας, που διευκολύνεται από εθελοντές.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το έργο Volutoring, καθώς και την πλοήγηση στη διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.volutoring.eu/EN/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: panayiota.constanti@csicy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799523758

Remote Working

Τηλεγραμματεία Γραμματέας εξ αποστάσεως

C. GEORGIOU TELESECRETARY LTD | Τηλεγραμματεία Γραμματέας εξ αποστάσεως

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Η Telesecretary παρέχει την πιο οικονομική λύση στην γραμματειακή υποστήριξη εξ αποστάσεως, ακόμα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε & διαθέτει 2 άρτια εκπαιδευμένες γραμματείς για τον κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.Πως λειτουργεί: Ο επιχειρηματίας εκπαιδεύει άριστα 2 γραμματείς. Έπειτα κάνει εκτροπή τον επαγγελματικό αριθμό του ή και το κινητό του, σε έναν δικό μας αριθμό (χωρίς χρεώση). Οι γραμματείς απαντούν με την επωνυμία του, κλείνουν ραντεβού, ενημερώνουν για τις υπηρεσίες και για τα προϊόντα σας, συνταγογραφούν στο ΓΕΣΥ κλπ. Ο επιχειρηματίας μπορεί να συνομιλεί 12ώρες/ημέρα με τη γραμματέα του για εργασιακά θέματα και να αναθέτει εργασίες. Το σύστημα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τα ραντεβού, παραγγελίες καθώς και όλες τις κινήσεις της γραμματέως του.
Εξυπηρετούμε καθημερινές 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00 έως 13:00.
Γλώσσες εξυπηρέτησης
Ελληνικά
Αγγλικά
Ρώσικα
***Για να μην χάνετε κανέναν πελάτη 12ώρες/ημέρα
**** Όταν έχετε ραντεβού/ είστε απασχολημένοι ή ακόμα και όταν είναι κλειστή η επιχείρησή σας!!!
**** ζητήστε τώρα 15 ΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ !!! *****
Τηλ Κύπρος: +357 250 300 86
https://www.telesecretary.cy

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@telesecretary.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035725030086

Digital Services

Trend Micro Maximum Security

Channel IT LTD | Trend Micro Maximum Security

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

If you have staff currently working from home using their personal computers, Trend Micro would like to provide your employees with 6-months free access to their consumer internet security product, Trend Micro™ Maximum Security.

About the Product

Trend Micro Maximum Security provides comprehensive protection against online threats. With Maximum Security, users can:

• Defend against web threats such as ransomware and other online dangers.
• Shield their privacy by blocking dangerous websites that can steal personal data.
• Avoid fraud and scams by guarding against phishing emails.
How it Works

• Sign up to receive a product download URL that you can share with your employees -> http://visit.trendmicro.com/f00JX6W00200OX30CQDD000

• Employees download and activate the Maximum Security product for either their personal Microsoft® Windows® or Mac computer (one device per download).

• Your employees will be given 6-months free access. After the 6 months, their access will simply expire (unless the individual decides they would like to renew the product—no obligation).

In addition to this special offer, employees can also choose to download a free one-month Maximum Security trial for mobile devices from a mobile app store.

If you would like to claim this offer, send us an e-mail of interest on stay@home.channel-it.com expressing your desire.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: stay@home.channel-it.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722256811

Remote Working

Zoho Remotely

ChannelIT LTD | Zoho Remotely

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

We all know that face-to-face interactions and in-person collaborations are the best ways to work. The next best option is to work remotely. With the right set of apps, you can maintain a close-knit and productive working environment, no matter where your team is based.
Zoho Remotely will enable you to take your work remote by offering a complete suite of web and mobile apps that will help you communicate, collaborate and be productive. Zoho Remotely will remain free till July 1, 2020 by which time we hope the Coronavirus crisis tides over. We wish this is of help to all teams. For more information visit: https://www.channel-it.com/zoho-remotely-your-office-is-where-you-are

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: stay@home.channel-it.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722256811

Digital Services

ADSelfService Plus by ManageEngine 60-day FREE license

ChannelIT LTD | ADSelfService Plus by ManageEngine 60-day FREE license

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

As a precautionary measure for the safety of employees, most companies are adopting a mandatory work from home policy.

However, for many companies, this is an unprecedented hurdle. Companies have been caught off guard, and are underprepared to implement the necessary IT infrastructure for most, if not all, employees to start working remotely.

At ManageEngine we would like to lend a helping hand to make it easier for IT teams. That's why we're making the professional edition of ADSelfService Plus, ManageEngine's end-user password management solution, open to all. The solution enables end users to self-reset their Active Directory passwords and self-unlock their accounts with no help needed from the help desk, even when they're working from home or traveling.

If you think your organization could benefit from ADSelfService Plus, please fill out the form on this page. Our support team will email you a 60-day license, and also help you implement it remotely.

We hope the threat passes soon, and we can all return to our day-to-day lives as normal. Until then, let's show some solidarity and help each other stay happy and healthy.

For more information visit: https://www.channel-it.com/adselfservice-plus-60-day-free-license-manageengine

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: stay@home.channel-it.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722256811

Digital Services

AppGate SDP 90-Day Free Pilot

ChannelIT LTD | AppGate SDP 90-Day Free Pilot

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

The global impact of the Coronavirus (COVID-19) has created urgency for companies to quickly and securely implement a mass remote workforce initiative. We are advising organizations on how to implement secure access when their legacy systems, like VPNs, are not able to support the surge of remote workers.

How Can We Help?

AppGate is offering a free 90-day Software Defined Perimeter Pilot to help enterprises ramp up any work-from-home initiatives.

Why AppGate SDP?

AppGate SDP is the only Common Criteria-certified SDP solution. It can be quickly deployed and scale easily to support thousands of remote users.

AppGate SDP can help enterprises:

Seamlessly integrate with existing router and switches
Provide a simple user experience for “new” remote workers
Support all major hypervisors and IaaS cloud platforms for rapid deployment

For more information visit: https://www.channel-it.com/coronavirus-keeping-your-employees-safe-and-connected-appgate

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: stay@home.channel-it.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722256811

Digital Services

AppGate Digital Threat Protection 30-Day Free Trial

ChannelIT LTD | AppGate Digital Threat Protection 30-Day Free Trial

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

As Coronavirus (COVID-19) spreads to more than 190 countries, malicious actors are increasingly targeting your customers by creating specialized phishing and malware attacks.

How Can We Help?

To reduce increased attacks and better protect your customers, AppGate is offering a free 30-day Digital Threat Protection (DTP) Trial to help organizations proactively monitor, detect and mitigate attacks.

Why AppGate DTP?

AppGate’s Digital Threat Protection is a comprehensive solution that provides unparalleled attack visibility.

AppGate DTP can help organizations:

Proactively detect and remove phishing attacks, malicious social media campaigns, and malvertising
Understand the threat landscape and how it’s impacting your organization
Eliminate threats early on, so the impact is minimal

For more information visit: https://www.channel-it.com/coronavirus-increased-malware-and-phishing-attacks-appgate

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: stay@home.channel-it.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722256811

Digital Services

chatinstead / live chat software and live chat agents for your website / 1st month free

chatinstead | chatinstead / live chat software and live chat agents for your website / 1st month free

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Η ιστοσελίδα σας είναι πλέον ίσως το μόνο και σημαντικότερο σημείο επαφής με τους πελάτες και συνεργάτες σας. Προσθέστε την υπηρεσία Live Chat που προσφέρουμε ώστε να έχετε άμεση επικοινωνία μαζί τους, και βελτιώστε την εμπειρία που θα έχουν οι επισκέπτες σας.

Η εταιρία μας προσφέρει εκτός από το λογισμικό Live Chat και τους Live Chat Agents οι οποίοι αναλαμβάνουν να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες σας και να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα καθώς και να σας μεταφέρουν οποιαδήποτε αίτημα. Το Live Chat δεν είναι πλέον κάτι που προσφέρει μόνο επιπλέον αξία αλλά η πλέον αναγκαία υπηρεσία για την επικοινωνία μας.

Μην αφήνετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να φύγουν, υποδεχθείτε τους με τους Live Chat Agent μας, και αυξήστε τις πώλησεις των προϊόντων σας ή λάβετε τα στοιχεία τους ώστε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους.

Μην ξεχνάτε, ότι με τους ανταγωνιστές σας να βρίσκονται μόνο ένα “κλικ” μακριά, η υπηρεσία chatinstead σας προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Για όσους επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι 30 Απρίλιου 2020 προσφέρουμε δωρεάν τον πρώτο μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας το 7007 6363, στέλνωντας μας email στο info@chatinstead.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.chatinstead.com
-----------------------------------
Your website is probably the single most important communication point with your clients. By implementing our Live Chat service on your website, your website visitor will be able to communicate immediately and directly.

The Live Chat service we offer, comes along with our Live Chat Agents Team, so, you don’t have to do anything more than add our service on your website and you will be ready to go. Our Agents will initiate the conversations with all your website visitors and will reply to basic questions/requests.

Live Chat is no longer a luxury but a must have in order to keep the communication channel open.

Our professional website chat operators will take care of your visitors in real time as if they were your own employees. We will proactively engage with your visitors instead of waiting for them to talk first.

With your competitors only a click away, chatInstead offers you the competitive advantage.
We offer the first month for free for any business that will get in touch until the 30th of April 2020.

For more information please contact us at 70076363, info@chatinstead.com or check our website www.chatinstead.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@chatinstead.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70076363

Remote Working

Cisco Umbrella

Cisco Systems | Cisco Umbrella

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Το Cisco Umbrella προστατεύει τους χρήστες από κακόβουλους προορισμούς στο Internet, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι. Καθώς παρέχεται μέσω Cloud, το Cisco Umbrella καθιστά εύκολη την προστασία των χρηστών παντού, μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους, για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
https://umbrella.cisco.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: verotokr@cisco.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99620872

Remote Working

Duo Security

Cisco Systems | Duo Security

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Το Duo Security επιτρέπει στους οργανισμούς να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών και να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια της συσκευής, πριν από τη χορήγηση πρόσβασης σε εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο «μηδενικής εμπιστοσύνης», μειώνει τα περιθώρια επίθεσης και τον κίνδυνο. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
https://duo.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: verotokr@cisco.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99620872

Remote Working

Cisco Webex

Cisco Systems | Cisco Webex

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Από την πρώτη στιγμή η Cisco, επέκτεινε τις δωρεάν παροχές του συστήματος τηλεδιάσκεψης, Cisco Webex, για να επιτρέψει στους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να συνεχίσουν τις επαγγελματικές-εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: verotokr@cisco.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99620872

Digital Services

Free Collocation Services

CloudLayer8 Ltd | Free Collocation Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Cl8 is offering free Collocation Services for the duration of the Cyprus corona virus crisis. Electricity charges are not included in the free offering.
For more information please see : https://cl8.com/colocation/
You can contact us at info@cl8.com or +357 25022900.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@cl8.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 25022900

Digital Services

Cl8 is offering free out-of-the-box Office 365 E1 deployment services

CloudLayer8 Ltd | Cl8 is offering free out-of-the-box Office 365 E1 deployment services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Cl8 is offering free out-of-the-box Office 365 E1 deployment services to utilize Microsoft’s commitment for six months free Office 365 E1.

For more information please see: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/03/05/our-commitment-to-customers-during-covid-19/

and https://cl8.com/office-365/

You can contact us at info@cl8.com or +357 25022900.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@cl8.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 25022900

Remote Working

Mobile Application Design & Development

Cocoon Creations Services Ltd | Mobile Application Design & Development

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

We offer a 15% discount to any company interested to design and develop a mobile application or mobile platform until the end of April 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: michalis@cocooncreations.net

Digital Services

Artificial Intelligence for Social Media

Consultics | Artificial Intelligence for Social Media

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

30% discount on Artificial Intelligence for Social Media for a one-year engagement with one year commitment

Data-Driven Creative Strategy
Fact-based insight into the nuances of what visual trends resonate with your customers, how to leverage them, and how to stay ahead of your competition.

Social Media Automation
Social media optimization meets next-generation automation. Plan, create, schedule, and optimize your social, faster than ever before. Or automate social entirely. Simply approve completed posts.

Data-driven Content Planning
Understand the themes, subjects, colors, and messages that connect with your audience and craft your story for max engagement. Know exactly what to post, how often, and when, on all your social channels. Based on publishing volume and performance data, not guesswork.

- Customized to your audience
- Focused on your KPIs
- Generated automatically

Taking data from you, your competitors, and tens of thousands of other brands tracked by Consultics AI, we group elements based on images, and primary image colors to find what content is most effective for your audience.

Using these groups, we created custom content sets that map out exactly how often to post, what times to share, and what should be in each post for maximum results.

The offer is valid until 01/06/2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@consultics.co

Remote Working

Free evaluation of your business and learn how to navigate in the changing world

Consultics | Free evaluation of your business and learn how to navigate in the changing world

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Get a free evaluation of your business and learn how to navigate in the changing world by filling the form

Understanding & Navigating the 'Changing World'
Business, as usual, is facing an increased number of challenges, following the recent outbreak and the rapid change in the global scene. It is of utmost importance that businesses obtain a clear understanding of the unstable terrain and builds resilience that will allow navigation through the current challenging times.

Understanding through the current global changes
Both local and global markets are undergoing though fundamental changes and the market dynamics are shifting the way companies are operating. The changes raise the importance for entities to understand the changing behavior of the consumers and where does their company stands among the competitive environment.

Through a data-oriented approach and data-driven platforms, Consultics provides the capability to:
- Obtain unbiased insights on the global market
- Understand the current market dynamics
- Understand the changing behavior of consumers
- Understand how your brand/company is positioned in the specific industry
- Monitor the market for the potential impact
- Understand consumers changing needs and concerns
- Comprehend where your company stands among the competition

Diversify and navigate
Building resilience and a sustainable strategy are what is required. A strategic approach based on data-driven decisions will enable the transition of your business and reduce or eliminate the impact of the recent breach in the stability of the markets.

With data-driven recommendations and the required expertise we provide:
- Strategic approach on how your company will navigate the changing world
- Requirements to increase resilience and move forward
- Strategic approach to brand’s positioning
- How to sustain the operational efficiency through remote access
- Reliable insights on the online behavior of the company
- Analysis of the market impact
- How the marketing strategy needs to be differentiated and be adapted to the changing ecosystem
- Confirm with the long-term changes in consumer habits

Consultics approach is based on:
- Remote access and visualization
- Data-driven recommendations
- Unbiased and reliable insights
- Live market monitoring and update
- Strategic planning and implementation
- High-quality implementation of required elements

For more information please visit us at https://www.consultics.co/building-resilience/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@consultics.co

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (357) 96 5658 15

Remote Working

Design and (RE) Branding Exercises

Consultics | Design and (RE) Branding Exercises

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Design and (RE) Branding Exercises for 40% discount for one-off projects and for annual subscription with unlimited daily service, 2 months complimentary valued to 8000 euros

Following the current situation and the critical time the world is facing, by outsourcing your marketing and design requirements to Consultics you can stay assured of a high-quality outcome, for a strategic end-to-end approach. Through the experience of our in-house branding and design team, we provide solutions to our clients, that exceed expectations, fulfilling drivers that trigger consumers and customers.

Benefits of Outsourcing to Consultics
• Timely response to your needs
• Efficiency and cost reduction
• Leveraging global best practices
• Bespoke solutions catered to your brand
• Alignment with metrics and KPI’s
• In-house design and branding team
• Utilization of Consultics tools & know-how
• Solutions following the latest trends
• Utilization of partner companies
• Partnering for improving existing quality of your branding

Our services are spread across all the possible domains of branding, from
stationery material to progressive and unique 3D branding. Below you can find a
detailed representation of our services:

Stationery - Consultics set the benchmark for excellence. Our team creates personalized stationery with exquisite outcomes. All the designs provide something uniquely individual and utterly defined for your brand.

Collateral - The consistency and cohesiveness of our collateral designs, provide a tangible
representation of your brand. The creativity and energy that characterize our designs ensure the maximum support to your marketing, branding and advertising initiatives.
Choose from a variety of designs encompassing printed and Out-Of-Home (OOH) material.

Specialized - We provide specialized design for whatever your need is. Our 3D designs will
exceed your expectations. Breath-taking floor and vehicle graphics or unique office interior and booth creation are some of our specialized services we have to offer.

HORECA - In the HORECA industry, the first impression is really important. We understand
your needs and we create the perfect representation of your brand so that you can provide a unique and high-quality experience to your customers. Elevate your brand through our specialized designs for menus, staff badges, and other related material.

Digital - Utilize the effectiveness of your digital assets through our unique designs, ranging
from social media/website banners to digital invitations and presentations. Enrich your online presence through Consultics digital designs.

Brand identity - Your brand identity is what makes you instantly recognizable to your customers. Learn how to craft the perfect identity design for your business through the Consultcs team. It is here where all the components related to a product, service, company,
or person is “brand identity”. Some of these items are the name, logo, tone, tagline, typeface, and shape that create an appeal. Brand identity is a separate category from image and we are ready to guide you step by step.

The offer is valid until 01/06/2020.
For more information please visit us at https://www.consultics.co

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@consultics.co

Remote Working

COPRIME MOBILE COMMERCE

COPRIME LTD | COPRIME MOBILE COMMERCE

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Seamless Remote Management of your Organisation’s Salesforce and Service Maintenance Teams.
Automate your B2B Customer Orders and Increase your Sales through a Digital Product Catalogue that includes Tailored Product Suggestions
Manage and expand your Customer Base by recording all your Customer requests and suggestions along with critical information such as the GPS location, Preferred Products and Payment Preferences

We offer a 20% discount in the initial fees + 3 months free for the yearly maintenance to any company interested in buying Coprime Mobile Commerce or Mobile Service until the end of May 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: mfekkos@coprime.co

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99316555

Other

Everything you want to know about

covid19coronavirus.org | Everything you want to know about

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Other

Information about COVID-19, self-testing, home delivery (under construction), devising websites (in particular e-commerce), e-learning training, expert evaluation of current state of epidemics, governance and forecast. The services are provided through several sites and FB pages.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: webstudio21@cytanet.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99465967

Healthcare

MyCuris Health Management Program

Curis Network | MyCuris Health Management Program

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Healthcare

Το Curis Network έχει αναπτύξει το MyCuris, ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαχείρησης υγείας, το οποίο απευθύνεται σε μεμονωμένα άτομα ή σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να το εντάξουν στις υπηρεσίες υγείας και ευεξίας που παρέχουν στους υπαλλήλους τους. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα που συνδυάζει την ψηφιακή με τη φυσική παροχή υπηρεσιών υγείας. Τα μέλη του MyCuris έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας και τήρησης ηλεκτρονικού ιατρικού αρχείου, ψηφιακής επικοινωνίας με επαγγελματίες υγείας και δημιουργίας πολυθεματικής ιατρικής ομάδας για την αξιολόγηση σύνθετων προβλημάτων υγείας, πρόσβασης σε chatbot υγείας και ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης διατροφής και αυτοαξιολόγησης ψυχικής υγείας. Τα μέλη, επίσης, αποκτούν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε φυσικές υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας, φυσιοθεραπείας, ψυχικής υγείας και πρόσβασης σε τηλεϊατρική με επαγγελματίες υγείας τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, ενώ, ανάλογα με το πακέτο της επιλογής τους, επωφελούνται προνομιακών τιμών στις προαναφερθείσες υπηρεσίες υγείας. Η εγγραφή στο βασικό πακέτο του προγράμματος (Bronze) παρέχεται δωρεάν, ενώ η εγγραφή στα πακέτα Gold και Platinum προσφέρεται σε επιχειρήσεις και άτομα σε σημαντικά μειωμένο κόστος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ppsaliou@curisnetwork.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99831301

Digital Services

Carierista.com

CyprusNews Media Group/ CPN Carierista.com | Carierista.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Το Carierista.com, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά η κάθε επιχείρηση αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μέρες, αποφάσισε ότι για όλο τον μήνα Μάιο δε θα υπάρχει καμιά χρέωση για τις αγγελίες που θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, την οποία επισκέπτονται κάθε μήνα πέραν των 160,000 μοναδικών επισκεπτών. Δωρεάν θα είναι και όλες οι αναρτήσεις στα social media του Carierista (πέραν των 200,000 followers σε Linkedln, Facebook και Instagram).

Στα πλαίσια της εταιρικής μας ευθύνης, θέλουμε να απαλλάξουμε τις εταιρείες από το κόστος διαφήμισης των αγγελιών τους. Επιθυμούμε η κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας να φτάσει στους υποψηφίους, κρατώντας με τον τρόπο αυτό, όσο το δυνατό τα νούμερα της ανεργίας σε χαμηλά επίπεδα.

Γνωρίζουμε το κόστος της απόφασης αυτής για την επιχείρησή μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να το αναλάβουμε.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@carierista.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 333538

Digital Services

Εργαλεία για τηλεργασία

Cyta | Εργαλεία για τηλεργασία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οι συνθήκες τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι δύσκολες. Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, επιστρέφουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Οι πελάτες μας ήταν και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα.

Είμαστε δίπλα σας, αντλούμε δύναμη από εσάς και μαζί θα βγούμε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία.

Είναι η ώρα να σας στηρίξουμε έμπρακτα για να συνεχίσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, υπενθυμίζοντάς σας ότι έχουμε στη διάθεσή σας λύσεις για να εργάζεστε με ασφάλεια και την ίδια αποτελεσματικότητα και από το σπίτι:

Βασικά εργαλεία για να συνεχίσει να λειτουργεί η επιχείρησή σας από το σπίτι, χωρίς χρέωση για 3 μήνες

Pre-alerting/Greeting
http://www.cyta.com.cy/bbt-business-telephony/el

Επιλέξτε μήνυμα για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για το πώς θα λειτουργεί η επιχείρησή σας αυτή την περίοδο και στείλτε μας το, για να τοποθετηθεί στον κεντρικό αριθμό της επιχείρησής σας, ώστε να ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση.

Ring Group
www.cyta.com.cy/business-ring-group

Καθορίστε σειρά αριθμών για να απαντάει στις κλήσεις προς την επιχείρησή σας, ώστε να μπορούν οι υπάλληλοί σας να λαμβάνουν τις κλήσεις είτε στο σταθερό, είτε στο κινητό προσωπικό τους αριθμό. Οι υπάλληλοι σας θα λειτουργούν το τηλεφωνικό κέντρο από το σπίτι τους.

Call forwarding for PBX
www.cyta.com.cy/business-telephomy-for-pbx

Η διευκόλυνση σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σας σε οποιονδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό) εντός ή εκτός της εταιρείας σας. Η διευκόλυνση παρέχεται ανά εσωτερικό αριθμό PBX.

Telephony OntheGo
www.cyta.com.cy/business-telephony-on-the-go

Η διευκόλυνση Telephony OntheGo, σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το σταθερό τηλεφωνικό σας αριθμό στο κινητό, για να λαμβάνετε τις κλήσεις σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Call Recording
www.cyta.com.cy/call-recording

Χρησιμοποιήστε τη διευκόλυνση για να καταγράφετε τις εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις από τα σταθερά ή κινητά των εργαζομένων σας, για τις συνομιλίες που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές, όταν και εφόσον τις χρειαστείτε.

Meet-me-Conference
www.cyta.com.cy/meet-me-conference

Η διευκόλυνση σας επιτρέπει να διενεργείτε τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, με εξαιρετική ποιότητα φωνής.

Αναβαθμισμένα εργαλεία, χωρίς χρέωση για 3 μήνες
Για την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων της επιχείρησής σας, σας προτείνουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Microsoft Office 365 for Business
www.cyta.com.cy/microsoft-office-365

Η υπηρεσία σας παρέχει τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας γραφείου Office, για να εργάζεστε αποτελεσματικά σε PC, Mac ή κινητές συσκευές από όπου και αν βρίσκεστε, από οποιοδήποτε σημείο. Η εγγραφή & διάθεση, γίνεται από το https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx επιλέγοντας Trial στο προϊόν Office365Premium.

BusinessCloud
www.businesscloud.cyta.com.cy/register

Η υπηρεσία BusinessCloud, σας επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας, ενώ οι εργαζόμενοι σας τηλεργάζονται. Σας παρέχει δωρεάν 20GB χώρο στο Cloud της Cyta, για να έχετε κοινό χώρο για την επιχείρησή σας για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων σας (BusinessCloud Storage), καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σας (BusinessCloud BackUp). Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή υπολογιστή, αφού πρώτα γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής.

VPN από το σπίτι
www.cyta.com.cy/mp/informational/docs/vpn-from-home_gr.pdf

Πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στο χώρο της επιχείρησής σας.

Cloud Servers χωρίς χρέωση για 1 μήνα
www.cyta.com.cy/cloud-servers

H υπηρεσία Cloud Servers, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα Κέντρα Δεδομένων της Cyta, επιπέδου Tier III και πιστοποιημένα με ISO 27001, για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε υπολογιστική υποδομή ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Μεταφέροντας τις εφαρμογές σας στην υπηρεσία Cloud Server, θα μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτές από όπου και αν βρίσκεστε.

Στη σελίδα www.cyta.com.cy/business-staysafestayconnected
θα βρείτε όλες τις λύσεις που σας προτείνουμε.

H προσφορά ισχύει μέχρι 30/6/2020

The times we live in are unprecedented and the conditions we are called upon to manage are difficult. In this state of emergency, we return to our first point of reference. Our customers who have been and continue to be our priority.

We are by your side, we draw strength from you and we will emerge stronger from this ordeal together. We are here to support you and provide solutions that enable you to continue operating your business in a productive and efficient manner, while you and your employees are working safely from home:

Essentials tools to continue operating your business efficiently from home, free of charge for 3 months:

Pre-alerting/Greeting
https://www.cyta.com.cy/bbt-business-telephony

Select a message to inform your customers how your business will be operating at this timeand send it to us, so that it will be placed on the main number of your business. The message will be heard on each incoming call.

Ring Group
https://www.cyta.com.cy/bbt-business-telephony

Define a group of numbers to answer your business incoming calls, so your employees canreceive them at their fixed or mobile number. Your employees will be operating your business call center from their home using the mobile/fixed number.

Call forwarding for PBX
www.cyta.com.cy/business-telephony-for-pbx

This service allows you to transfer all incoming calls to your PBX extensions, to any number (fixed or mobile) within or outside your company. The service is provided per PBX extension number.

Telephony OntheGo
www.cyta.com.cy/business-telephony-on-the-go

Telephony OntheGo offers you the ability to register your fixed number on your mobile phone, and receive your calls anywhere in Cyprus or abroad.

Call Recording
www.cyta.com.cy/call-recording/en

Record incoming & outgoing calls from your employees' fixed or mobile phones for conversations regarding orders, customer service, bookings and/or negotiations. The recordings will be securely stored so that you access them whenever you need.

Meet-me-Conference
https://www.cyta.com.cy/meet-me-conference/en

Use the Meet Me Conference facility, to make conference calls with your associates and colleagues simple, easy and with excellent voice quality.

Upgraded tools, for working from home, free of charge for 3 months:

For communication between the employees of your company, we suggest the following services:

Microsoft Office 365 for Business
www.cyta.com.cy/microsoft-office-365

The service provides you with the flexible and familiar Office tools, to work efficiently, anywhere, on PC, Mac or mobile devices, any time. Register and activate the service online at https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx by selecting Trial on the Office365Premium product.

BusinessCloud
www.businesscloud.cyta.com.cy/register

BusinessCloud allows you to run your business smoothly while your employees are teleworking. It provides free of charge 20GB space on Cyta’s Local Cloud that you can use to store and manage your business’ files and records (BusinessCloud Storage) as well as to store backup version of your data (BusinessCloud BackUp). You can use the service from
anywhere and from any computer device once you install the relevant application.

VPN from home
www.cyta.com.cy/mp/informational/docs/vpn-from-home_en.pdf

Access from home applications and files that are stored on your business network

Cloud Servers
www.cyta.com.cy/cloud-servers

Cloud Servers offers you the opportunity to utilize Cyta’s Tier III level and ISO 27001 certified Data Centres, in order to create and manage computing processing power, as needed by your business.

Find all suggested services at:
www.cyta.com.cy/business-staysafestayconnected

The offer is valid until 30/6/2020

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: cyta150@cyta.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 150

eCommerce

Foody

Delivery Hero (Cyprus) LTD | Foody

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Το Foody είναι online υπηρεσία delivery, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να παραγγείλει από εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία, σουπερμάρκετ και άλλα καταστήματα.

Μέσω του Foody, μπορούν οι πολίτες να παραγγείλουν προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα οποία χρειάζονται στο σπίτι τους.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με κατ' οίκον παράδοση, που είναι ο πιο ασφαλής τρόπος την περίοδο που διανύουμε, ενώ υπάρχει επίσης η επιλογή "Άφησε την παραγγελία στην πόρτα".

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@foody.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77772250

Digital Services

Digital Relief Packages for Covid-19

Digital Tree | Digital Relief Packages for Covid-19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

In association with our partners - we offer 4 months free of Mailchimp’s recommended Standard plan for new accounts. Existing clients that their business has been affected please contact your CSM - we can help.

In association with our partners - we offer free management services on Hubspot CRM, Marketing, Sales and Services Hub.

All new Retail and F&B SME's and businesses <10 employees, that want to advertise on Google Ads will receive €150 worth of credit to their account during this Covid-19 time from Opium Works + €350 worth of ads on Digital Tree Media network.

All Retail and F&B SME's and businesses <10 employees that have been affected from the government affected shutdown can receive a free eCommerce site from Tabs & Spaces*.

All Retail and F&B SME's and businesses <10 employees, are eligible to receive motion graphics & video edits on any advertising material discounted at 50% during this time from Drama llama.

B2C Customers and other business that want to deliver goods to their consumers - Deliveryman offers free listing on their platform and discounted rates (including their delivery service where applicable)

Ergodotisi - 20% for all job listings until April to all DT customers

*The website and hosting will remain free as long as the lock-down is in place. You have the option to discontinue or upgrade to paid after that period without any further obligation.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: chris@opiumworks.com

Digital Services

Web Design & Digital Marketing Services

DomainStar | Web Design & Digital Marketing Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

During these difficult times, DomainStar stands by the Cypriot businesses and individuals. We have created discounted packages (up to 30%) for our following services:

1. Web Design & Development
2. E-shop Design & Development
3. Search Engine Optimization (SEO)
4. Google Ads
5. Social Media Marketing
6. Email Marketing

For more information please visit our official website: https://www.domainstar.me/

After all we succeed by growing others!

The offer is valid until the end of May 2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: support@domainstar.me

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22781802

eCommerce

Free eCommerce Consulting

EBRI Global | Free eCommerce Consulting

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

We're offering absolutely free consulting services to help Cyprus retailers get their stores online using the free Magento Open Source platform. Over 15 years of experience taking more than a thousand retailers online in the US. We've sold our business and moved to Cyprus to retire two years ago, but now we feel we need to help with what we can during this unprecedented crisis. Just go to http://ebri.eu to get started.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ecomm@ebri.eu

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96-393497

Digital Services

Online financial services

eCREDO | Online financial services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Διαδυχτικές υπηρεσίες πληρωμών και μεταφορές χρημάτων με μηδενικά τέλη εντός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@ecredo.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25508502

e-Learning

300+ Εξ Αποστάσεως Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης

ECS MySeminars Cy Limited | 300+ Εξ Αποστάσεως Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Η πλατφόρμα MySeminars, συγκεντρώνει σε μια ιστοσελίδα 1000+ προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ανάμεσά τους και 300+ εξ αποστάσεως προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε όλους τους Επαγγελματικούς Τομείς. Υπάρχουν προγράμματα Σύγχρονης και Ασύγχρονης μάθησης. Ο αριθμός των προγραμμάτων αυξάνεται καθημερινά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@myseminars.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99398200

Remote Working

SAP BUSINESS ONE CLOUD ΔΩΡΕΑΝ 30 ΜΕΡΕΣ

E.F VISIONSOFT LTD | SAP BUSINESS ONE CLOUD ΔΩΡΕΑΝ 30 ΜΕΡΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

SAP Business One Cloud designed for all your company’s needs

The SAP Business One application offers an affordable way to manage your entire business – from accounting and financials, purchasing, inventory, sales and customer relationships, and project management, to operations and human resources.

Register for free trial at:

https://www.visionsoft.com.cy/sapb1freetrial/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@visionsoft.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25001138

Digital Services

PDF Tailor

EUROCY Innovations Ltd | PDF Tailor

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και της ανάγκης επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών μέσω διαδικτύου, πολλοί αναγκάζονται να στείλουν πληροφορίες σε μορφή pdf.
Η υπηρεσία pdftailor.com παρέχει εργαλεία για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των αρχείων pdf με σκοπό το διαχωρισμό τμημάτων από ένα μεγάλο αρχείο σε ένα ή πολλά μικρότερα.
Λειτουργίες:
1. Split PDF file: Extract one or multiple page ranges into new PDF files
2. Preview feature: Displays the pages right in your browser
3. Save as single or multiple PDFs: You can export multiple page ranges into a single PDF

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@eurocyinnovations.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99587884

Digital Services

8998sms.com

EUROCY Innovations Ltd | 8998sms.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Η υπηρεσία αυτή αποτελεί εφαρμογή για υπολογιστές και φορητές συσκευές που εκτελείται μέσα από τον browser. Στόχος είναι η παροχή βοήθειας στη δημιουργία/σύνταξη του μηνύματος που καλούνται οι πολίτες να στείλουν στον αριθμό 8998, σε περίπτωση που χρειάζεται να αιτηθούν εξαίρεση από τα περιοριστικά μέτρα για μετακίνηση. Οι περιορισμοί έχουν μπει από την Κυπριακή Κυβέρνηση στο πλαίσιο καταπολέμησης της εξάπλωσης του ιού SARS-COV-2 το Μάρτιο 2020.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση:
https://www.pio.gov.cy/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF.html?id=12888#flat

ή (English)

https://www.pio.gov.cy/en/press-releases-article.html?id=12888#flat

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@eurocyinnovations.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99587884

Digital Services

Fortinet Tele-Working

GCC | Fortinet Tele-Working

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

GCC offers the Fortinet Security Fabric via FREE 3-month DEMO (Fully functional) licenses to any organization who seeks for a Highly Secured Teleworking solution.

Supporting the various types of remote workers requires both security and management tools to operate at scale. Below are the technologies that enable business continuity for a remote workforce and can be offered in to any Cypriot organization who needs a Secure Remote Environment for its employees:

· FortiGate - The head end for all of the VPN tunnels from the field.

· FortiClient EMS - The endpoint management system for the FortiClient Fabric Agent.

· FortiAuthenticator - Centralized authentication services including SSO services, certificate management, and guest management.

· FortiManager - Single-pane-of-glass management and policy controls across the extended enterprise for insight into network wide, traffic-based threats.

· FortiAnalyzer - Provides reporting and analysis of the network.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: marketing@gcc.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 206 222

Digital Services

Crew Absence Management

GetCrew Ltd | Crew Absence Management

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Crew Absence Management - 50% Off

Το Crew Absence Management είναι μια cloud πλατφόρμα διαχείρισης απουσιών και εργασίας εκτός γραφείου η οποία μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας και τους υπαλλήλους σας εύκολα και αποτελεσματικά να ειδοποιήσουν για εργασία από το σπίτι, να ζητήσουν άδεια, να ενημερώσουν για άδεια ασθενείας και να έχουν μια γενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες τους. Το Crew Absence Management εμφανίζει άμεσα την κατάσταση ενός υπαλλήλου, δείχνει το υπόλοιπο αδειών, το ιστορικό απουσιών και μελλοντικές προγραμματισμένες άδειες και αργίες.

Οι διευθυντές έχουν μια λεπτομερή και σε πραγματικό χρόνο επισκόπηση της κατάστασης αδειών όλων των υπαλλήλων. Ενημερώνονται άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα αιτήματα αδειών, μπορούν να λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, να συνδεθούν στην πλατφόρμα για να ελέγξουν εκθέσεις για την εταιρεία και τους υπαλλήλους.

Το Crew Absence Management λειτουργεί αποκλειστικά με τεχνολογίες cloud και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα της εταιρείας σας προστατεύονται πλήρως. Το Crew Absence Management συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις προστασίας δεδομένων.

Το Crew Absence Management είναι άμεσα διαθέσιμο σε συσκευές iPhone και Android, καθιστώντας εύκολη και άμεση την πρόσβαση των υπαλλήλων και των διευθυντών στην πλατφόρμα. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και γρήγορη και μπορείτε να ξεκινήσετε να λειτουργείτε την πλατφόρμα αμέσως. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας 50% έκπτωση στη συνδρομή σας αν εγγραφείτε μέχρι το τέλος Απριλίου 2020 η οποία περιλαμβάνει και δωρεάν εγκατάσταση και μεταφορά των δεδομένων της εταιρείας και των υπαλλήλων σας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Crew Absence Management στην ιστοσελίδα μας https://getcrew.eu ή επικοινωνήστε στο hi@getcrew.eu ή 22253233 για να απαντήσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή να διευθετήσουμε την εγκατάσταση του στην επιχείρηση σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: hi@getcrew.eu

eCommerce

Website development

G. K Progress I. T. C Services LTD | Website development

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Προσφέρουμε 40% έκπτωση για την δημιουργια ηλεκτρονικού καταστήματος μέχρι τις 30 /6/2019 και προσφέρουμε την εγγραφη του διαδικτυακόυ σας ονόματος και χώρου φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας δωρεάν για 1 χρόνο!

Επισης ειδικευμένες λύσεις για επιχειρησεις που θέλουν σε διαστημα λιγων μονών ημερων να παρέχουν ηλεκτρονικά στους πελάτες τους την δυνατότητα να κανουν παραγγελιές για delivery μέσο διαδικτύου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: progressitc@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99562828

e-Learning

Grant Thornton Academy

Grant Thornton (Cyprus) Ltd | Grant Thornton Academy

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Grant Thornton Academy provides an innovative learning experience via an intuitive and user-friendly learning management system (LMS) that allows companies to educate their employees in various topics, in a fun and professional way, in order to meet also their legal and regulatory obligations.

The platform includes courses in various topics such as Information Security / Cybersecurity Awareness, Data Protection and Privacy (GDPR), Anti-Money Laundering, along with additional training material and features such as Awareness Posters / Banners, Gamification, Scoring and Progress Reporting. We offer two (2) months complimentary access to a dedicated LMS for each company, for a minimum of one-year licensing. Contact us to find out more at academy@cy.gt.com.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: academy@cy.gt.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22600000

Digital Services

Hey Oliver - Marketing Automation Tool / 90-Day Free

Hey Oliver | Hey Oliver - Marketing Automation Tool / 90-Day Free

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Having a great website is the first step to creating a thriving customer base. The next? The ability to drive conversions.

Trusted by more than 1500 companies worldwide (as of April 2020), Hey Oliver is a comprehensive marketing automation software designed to accelerate business growth, improve visitor conversion, live chat with visitors and launch automated marketing campaigns that are highly personalized and targeted intelligently at the right people.

With the capability to create campaigns based on visitor actions and custom parameters, you can create a fully personalized experience for your visitors and leads based on how engaged they are. Using visitors’ data, you can reach customers at the right time and right place and create custom calls to action to prompt visitors to download a resource, sign up for a program, or buy a product.

Hey Oliver makes it easy to measure specific actions, events, and user interactions so you can track KPIs and customize targeted campaigns with your most engaged visitors.

Find more on Hey Oliver at https://www.heyoliver.com

What is included in this Digital Solidarity Plan available for new clients / 90-Day Free for enquiries received until 30th of April:

100.000 Monthly Tracked Visitors
Unlimited Live Chat Messages
Unlimited Campaign Targeting
10 Audience Groups
5 Concurrent Campaigns
5 Team Members
Personalized Behavioral Targeting
Automated Marketing Campaigns
Unlimited Email Auto-Responders
Track & Sync up to 3 forms
Track up to 10 Events & Actions (clicks on buttons, links and images)
Setup a Lead Scoring Model
3 Custom Tags for Deep Tracking
All integrations including API and Zapier

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: support@heyoliver.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22000982

Digital Services

Digital Strategy workshop

Hivebreed Ltd | Digital Strategy workshop

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

30% on digital strategy workshops & 10% on project management for strategy implementation

Sprintbreed is an intensive session, with next generation marketing professionals, company decision makers and end-users; working together under an extremely tight deadline to “breed” a solution.

step I
the challenge
We know you want a clear path for success. But in order to do that you need to initially acknowledge what's keeping you stagnant and embrace the challenge; Translate it into an actionable objective.

step II
the team & logistics
Once we know where we want to go, we will set up the team who will work on finding the best solution. It could be you, your manager or a past customer. By all means, we will find a solution based on critical thinking and different points of view.

pause
10 days homework
Before we do our performance, we will do our homework. 10 full days of deep dive into your data, operations, value proposition and culture will give us a good idea of what's been going on lately. Sounds like a good idea right? We might even have a couple of beers to catch up before we meet for the real thing!

step III
3-day working session
In just 3 days, we can get you what you need; an updated business plan, a new business model, an entirely different product experience or a plan to increase results across your organisation using data, technology and consumer behaviour. Above all, we will do it together.

Deliverable:

move forward with your team
A dedicated project manager from our team will help you kick-start to implement the strategy and make sure you have the result with the power of your own team.

move forward with Hivebreed
A next generation marketing team that takes over and delivers the result.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: hello@hivebreed.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99818147

Remote Working

Acronis Cyber Cloud Backup & Protect

Hosting B2B LTD | Acronis Cyber Cloud Backup & Protect

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

HostingB2B LTD offers professional Hosting solutions that are both affordable and reliable to both small business and individuals. Founded in 2005, HostingB2B has quickly grown to become a leader in Datacenter Solutions & IT Services.

We provide affordable high level hosting services in our state of the art datacenters certified with the highest ISO Standards and controlled access security to ensure server performance and maximum up time for your business crucial services with our 24/7 support service.

Services We offer:

- Dedicated Server Hosting (Cyprus - UK)
- VPS Hosting (Cyprus - UK)
- Shared cPanel Hosting ( Cyprus - UK)
- Cyber Cloud Backup and Protect (Powered by Acronis)
- Disaster Recovery as a Service (Cyprus - UK - Germany)
- Colocation (Cyprus - UK)
- Domain Registration
- SSL Certificates

Supporting local business Fight against Cyberattacks and Ransomware we are offering the following service:

- Acronis Cyber Cloud Backup and Protect 100GB
- Acronis Cyber Files 100GB

The above service will be completely free of charge for 3 Months for the subscriptions activated from 06/20 - 12/20 .

For direct checkout please use the promo code "CYCOVID19" during purchase.

Any information please refer to our website www.hostingb2b.com or to our 24/7 livechat agents.

Hosting B2B LTD
Private | Hybrid | Cloud

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@hostingb2b.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35724205888

eCommerce

e-Commerce Hosting

HOSTING B2B LTD | e-Commerce Hosting

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Η HostingB2B, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις φιλοξενίας σε κέντρα δεδομένων στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Λύσεις Ταχύτατες – Αξιόπιστες αλλά και Οικονομικές για επιχειρήσεις αλλά και ελευθέρους επαγγελματίες. Από το 2005 η HostingB2B έχει εδραιωθεί σας αξιόπιστη εταιρεία λύσεων φιλοξενίας (Hosting) αλλά και λύσεων Disaster Recovery σε κέντρα δεδομένων (Data Centers).

Με την αξιοπιστία και ασφάλεια τον κέντρων δεδομένων με τα υψηλότερα πρότυπα όπως ISO 27001.

Αυτό μαζί με την 24/7 επαγγελματική υποστήριξη τους εγγυάται την αδιάκοπη υπηρεσία με τουλάχιστον 99.93% διαθεσιμότητα σε όλες μας τις λύσεις.

Για την περίοδο 06/20 μέχρι και 31/12/2020 διαθέτουμε το πακέτο Cyprus Web Hosting Power εντελώς Δωρεάν για διάρκεια 6 μηνών.

5 Email Address
5 Mysql Database
5GB SSD Storage
50GB Bandwidth
Free SSL
Shared Public IP Address
Free Domain Registration
1 Click Install WordPress and other more 100+ scripts

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο

https://my.hostingb2b.com/cart.php?a=add&pid=29 και στο Checkout να χρησιμοποιήσουν το Promo Code “CYCOVID19” .

Για περισσότερες πληροφορίες στο 24/7 μας Livechat στο website www.hostingb2b.com η στο e-mail sales@hostingb2b.com ή στα τηλεφωνά +35724205888

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@hostingb2b.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35724205888

Digital Services

Web Design & SEO Services

Hugge Media | Web Design & SEO Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

In our effort to support companies and individuals in Cyprus during the Covid19 crisis, Hugge Media offers the following services with 25% discount:
Web Design & Development
E-commerce Website
SEO Audit & Optimization

For more info please visit: https://hugge.media

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: nikolas@hugge.space

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35799256319

Digital Services

IBM Aspera On Cloud δωρεάν για 90 ημέρες

IBM Italia S.pA., Cyprus Branch | IBM Aspera On Cloud δωρεάν για 90 ημέρες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Το IBM Aspera on Cloud είναι λύση που επιτρέπει την αποστολή αρχείων και μεγάλων σετ δεδομένων με ταχύτητα και ασφάλεια. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η ανάπτυξη συγκεκριμένης υποδομής ούτε η διαμόρφωση ειδικού δικτύου. Οι χρήστες, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα σε μερικά λεπτά, μπορούν αμέσως να ξεκινήσουν να στέλνουν και να λαμβάνουν αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο IBM Aspera on Cloud έως τις 30 Απριλίου 2020. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για 90 ημέρες χωρίς καμία χρέωση.
Η εγγραφή για τη δωρεάν χρήση του IBM Aspera® on Cloud για 90 ημέρες μπορεί να γίνει στο link:
https://www.ibm.com/account/reg/us-en/signup?formid=urx-43390.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: direct@cy.ibm.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22841100

Digital Services

ΙΒΜ Watson Media δωρεάν για 90 ημέρες

IBM Italia S.pA., Cyprus Branch | ΙΒΜ Watson Media δωρεάν για 90 ημέρες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 και του περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, πολλές εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί.
Η IBM προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για 90 ημέρες στη σουίτα λύσεων Video Streaming και Enterprise Video Streaming για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους αντιμετωπίζοντας όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Οι εταιρείες που θα κάνουν χρήση της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια των 90 ημερών, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν εκδηλώσεις σε δημόσια ακροατήρια ή να μεταδώσουν μια εκδήλωση στην οποία θα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 20.000 χρήστες. Η εγγραφή για τη δωρεάν χρήση της σουίτας Watson Media για 90 ημέρες μπορεί να γίνει έως την 1η Ιουλίου 2020 στο παρακάτω link: http://watson.media.ibm.com/WD_IWM_Extended_Free_Trial_2020LP.html

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: direct@cy.ibm.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22841100

Digital Services

ΙΒΜ Cloud Virtual Servers δωρεάν για 90 ημέρες

IBM Italia S.pA., Cyprus Branch | ΙΒΜ Cloud Virtual Servers δωρεάν για 90 ημέρες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Για την υποστήριξη των επιχειρήσεων και την επιχειρησιακή τους συνέχεια, η IBM προσφέρει δωρεάν εικονικούς διακομιστές (virtual servers) σε εικονικό ιδιωτικό νέφος (virtual private cloud) στο ΙΒΜ Cloud, αξίας έως 500 δολαρίων, για χρονική περίοδο τριών (3) μηνών, σε επιλεγμένα Data Centers σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και Ευρωπαϊκών. Η εγγραφή για τη συγκεκριμένη παροχή μπορεί να γίνει στο link:
https://cloud.ibm.com
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό IBM2020 στην πλατφόρμα IBM Cloud για να ενεργοποιήσουν την πίστωση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: direct@cy.ibm.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22841100

Digital Services

FREE CLOUD STORAGE OF 100GB FOR ONE YEAR

IBSCY LTD | FREE CLOUD STORAGE OF 100GB FOR ONE YEAR

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Store all your data in the cloud
Share files with colleagues
No need to worry for backups
Fully secure enviroment

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@ibs.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35725254553

Digital Services

FREE IT CONSULTING FOR COMPANIES UP TO 30 USERS

IBSCY LTD | FREE IT CONSULTING FOR COMPANIES UP TO 30 USERS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

There's a phenomenal increase in remote working happening around the world, which is developing exponentially day by day. Due to the circumstances resulting from Coronavirus and the indispensable, IBSCY supports Cyprus businesses to continue their daily operations undisturbed with FREE Consulting services. We strongly believe that all companies without internal IT departments need the right guidance to use their current IT products effectively and avoid purchasing more services. It is very important that all companies use their software and hardware at a full extend and utilize them as better as possible to get over the financial crisis that is around the corner. IBSCY Ltd has the business and IT background to assist companies for great savings in this era.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@ibs.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35725254553

Remote Working

Office 365 E1

IBSCY LTD | Office 365 E1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

FREE Microsoft Office 365 E1 Plan for 6 months which includes:
Office on tablets and phones.
Cloud Email, contacts, calendar and tasks.
Microsoft Teams for Hub teamwork.
Online video and tele meetings.
1TB of OneDrive for Business.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@ibs.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35725254553

Digital Services

FREE CLOUD BACKUP FOR ONE YEAR

IBSCY LTD | FREE CLOUD BACKUP FOR ONE YEAR

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

FREE CLOUD BACKUP FOR YOUR DATA UP TO 100GB (1 YEAR)
Backup your data in the cloud.
Worry-free cloud backup for your files.
Secure cloud backup at our data center in Cyprus

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@ibs.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35725254553

Digital Services

Impact Telecom

Impact Tech Ltd | Impact Telecom

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

We offer our Cloud PBX (Business Communication System) for FREE, it saves money on call costs, requires zero admin and offers business class unified communications features.

Take advantage of our highly competitive call rates and use our Cloud PBX solution with no hosting or storage costs, no set-up or maintenance costs and no hardware to pay for. And now with automatic speech recognition in Impact Speech Intelligence. Our state-of-the-art phone system meets all your communications needs whether you run a Contact Centre, eCommerce company or any customer-facing business.

Pay less for phone calls
Make cheaper calls without compromising on quality. Our highly competitive call rates will reduce your Company’s phone bill.

• Save up to 80% on call costs
• 100% pay per use
• Highest security, availability and quality
• Unlimited users and simultaneous calls
• Bulk SMS messaging
• Fully managed communications services
• All the features of a modern UC solution on the cloud

Visit us at www.impactechs.com or email at hello@impactechs.com for more information.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: hello@impactechs.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 25262136

e-Learning

ONLINE COMPLIANCE TRAINING (OFF-THE-SHELF)

INFOCREDIT GROUP | ONLINE COMPLIANCE TRAINING (OFF-THE-SHELF)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Infocredit Professional Education (IPE) via its strategic partner VinciWorks, offers a corporate compliance training suite which provides practical, interactive, customisable and cost effective training for any company in every sector.

The training satisfies regulatory requirements, is updated in response to legal changes and provides auditable completion reports.

The off-the-shelf courses covers the areas of Anti-Money Laundering, Cyber Security, DAC6, Fraud and Market Abuse, Data Protection and more.

The courses can be attended multiple times at a self-pace study mode.
A Certificate of Attendance is granted at the completion of each course.

For more information and registrations: https://ipe.com.cy/e-learning

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@ipe.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22398000

e-Learning

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ VINCIWORKS

INFOCREDIT GROUP | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ VINCIWORKS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Η Infocredit Professional Education (IPE) παρέχει την διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα της VinciWorks, η οποια είναι μία ολοκληρωμένη λύση εκμαθησης, παρακολούθησης και αξιολόγησης αποτελεσμάτων. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού τους ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την τήρηση των διαδικασιών τους σε χαμηλό κόστος.

Με την αγορά του χρονιαίου πακέτου, προσφέρουμε ακόμη 3 μήνες δωρεάν (η προσφορά είναι διαθέσιμη στα πακέτα Basic και Pro).

Περιγραφή της πλατφόρμας (στα Αγγλικά) είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: https://ipe.com.cy/learning-management-system, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο +357 22398000.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@ipe.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22398000

e-Learning

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (LIVE ONLINE)

INFOCREDIT GROUP | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (LIVE ONLINE)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Η Infocredit Professional Education (IPE) προσφέρει μια σειρά επαγγελματικών σεμιναρίων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Τα σεμινάρια διεξάγονται σε πραγματικό χρόνο με ακουστική (audio) και εικονική (video) διάδραση μεταξύ του εκπαιδευτή και των συμμετεχόντων. Τα σεμινάρια αφορούν θέματα Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Ηγετικών Δεξιοτήτων.

Ενδεικτικά προσφέρονται σεμινάρια σχετικά με την Αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας και το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, σεμινάρια για τη προετοιμασία υποψηφίων για τις Πιστοποιήσεις της Κεφαλαιαγοράς, την Εταιρική Διακυβέρνηση, του Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Πρακτική Διαχείριση Πιστωτικής Πολιτικής και Είσπραξης Οφειλών και Διαπραγματευτικές Ικανότητες.

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε πρωινά και απογευματινά τμήματα, στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Όλα τα Προγράμματα προσφέρονται και ενδο-εταιρικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://ipe.com.cy/webinars

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@ipe.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22398000

Digital Services

VR 360º Photography

Inspirante Vendo ltd. | VR 360º Photography

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

- 40% discount solidarity offer on any project of any scale.
(From one shot for a showroom or landmark to a multishot virtual tour for entire hotel walk-through experience)

We offer 360 Degree Interactive Panoramic Virtual Tours for Real Estate, Hotels, Showrooms, Automotive, Offices, Corporations, and Landscape.

Give prospect buyers the ability for a "walk-through" experience from the comfort of your and your clients house or office and when the phone rings you'll know is a hot buyer calling. Limit unnecessary transfers, stay safe and save time.
Promoting with 360 Virtual Tours guaranties a higher qualified sales leads.

• 4K 360º Panoramic Photography
• Interactive Virtual Tour
• 360º Video Walk Through
• Cross Platform Ready/Mobile Ready
• VR Ready
• Social Media Compatible
• Google Street View Tour

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: advertising@inspirantevendo.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22003209

Other

Projections and stats for COVID 19

IREROBOT LTD | Projections and stats for COVID 19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Other

Frequently updated projections and stats for people's information based on well proven phenomenological models.

https://irerobot.com/covid-19-projections-for-cyprus/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: evagoras.xydas@irerobot.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99644287

Remote Working

Document Management System

Iron Mountain Cyprus Ltd | Document Management System

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Iron Mountain Cyprus Ltd is the leading company in Records and Information Management in Cyprus and one of the most innovative Information processing companies in the region. A trusted partner for leading businesses in Cyprus, who managed to take control of their information, improved their regulatory compliance and enhanced their cost effectiveness.

In this uncertain period for the market, Iron Mountain decided to provide 2-months free subscription fee plus free initial implementation fees for M-Files document management system. M-Files is a system that helps to streamline operations in publishing, indexing, storage and retrieval of electronic data resources in an organization. It is designed to assist the organization in managing creation, storage, and flow of documents by providing a centralized repository.

For further information please contact us at +357 22445520 or send us an email to info.cy@ironmountain.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info.cy@ironmountain.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 22445520

Remote Working

IMAGE ON DEMAND & DIGITAL MAILROOM

Iron Mountain Cyprus Ltd | IMAGE ON DEMAND & DIGITAL MAILROOM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Iron Mountain Cyprus Ltd is the leading company in Records and Information Management in Cyprus and one of the most innovative Information processing companies in the region. A trusted partner for leading businesses in Cyprus, who managed to take control of their information, improved their regulatory compliance and enhanced their cost effectiveness.

Iron Mountain Digital solutions service helps customers move towards more digital ways of working. Digitisation makes it faster and easier to find documents and information, and enables access from multiple locations helping employees to be more productive and efficient, wherever they are based.
With Digital Mailroom service, you will be able to eliminate paper at your ‘front door.’ Our team of experts securely picks up your physical mail from anywhere you require. We classify, categorize and digitally capture the data and route it according to your specifications, including routing and uploading it into your automated business process workflows.
The scanned images will be imported into IM’s Viewing Platform and the customer will have the ability to view documents the next day.

In this uncertain period for the market, Iron Mountain decided to provide 2-months free subscription fee plus free initial implementation fees for Viewing Platform.

For further information please contact us at +357 22445520 or send us an email to info.cy@ironmountain.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info.cy@ironmountain.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35722445520

eCommerce

Website Design + Development

iTrust consultants | Website Design + Development

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Η παρουσία της εταιρείας σας διαδικτυακά είναι το κλειδί για την επιτυχία και η πύλη σας στην παγκόσμια αγορά. Είτε είστε μια νέα επιχείρηση είτε ένας καθιερωμένος οργανισμός που θέλει να αναβαθμιστεί, η iTrust προσφέρει εξαιρετική δημιουργικότητα, εφευρετικές ιδέες και άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε εταιρείες και ιδιώτες στην Κύπρο λόγω της κρίσης Covid19, η iTrust προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες με έκπτωση 25%:
- Σχεδιασμός πληροφοριακής ιστοσελίδας
- Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος

* Η πιο πάνω έκπτωση ισχύει μέχρι 30/06/2020
** Στο πακέτο μας περιλαμβάνεται και η αγορά του domain, hosting & SSL Certificate για τον πρώτο χρόνο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@itrust.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99650003

e-Learning

Premise Online Learning Community

Kratis Training and Consulting Ltd | Premise Online Learning Community

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Είμαστε μια διαδικτυακή κοινότητα μάθησης που στοχεύει στη δημιουργία μιας ολιστικής πλατφόρμας νέας εποχής, όπου οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να συναντηθούν διαδικτυακά για να ανταλλάξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους.

Συνδέοντας τους ανθρώπους μέσω της Premise, το όραμά μας είναι να κάνουμε τη μετάδοση και τη χρήση αυτής της γνώσης, τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού.

Στη Premise χρησιμοποιούμε τρεις κύριες διαδικτυακές μεθοδολογίες μάθησης:

1.Ασύγχρονη: ∆ιαδικτυακή μάθηση, οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
Πρόκειται για βιντεογραφημένα σεμινάρια που ανεβάζετε
εσείς στην πλατφόρμα.

2. Σύγχρονη: ∆ιαδραστικά σεμινάρια «σε πραγματικό χρόνο».

3. Συνδυασμός των πιο πάνω (LIVE): Ένας συνδυασμός
σύγχρονης και ασύγχρονης μάθησης, όπου γίνεται χρήση
σεμιναρίων σε πραγματικό χρόνο και παράλληλη ανάθεση
μελέτης ασκήσεων και εργασιών για το σπίτι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@premiselearning.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22449088, 99928056

eCommerce

Αγγελίες και διαφημιστικά banners

Launchpad | Αγγελίες και διαφημιστικά banners

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Η ιστοσελίδα ergodotisi.com αποτελεί τη νούμερο 1 ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο. Την εμπιστεύονται 13,000+ εταιρείες για τις αγγελίες τους και την επισκέπτονται 180,000+ μοναδικοί επισκέπτες το μήνα.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, στην ergodotisi παρέχουμε έκπτωση της τάξεως του 15% σε κάθε αγορά αγγελίας ή διαφημιστικού banner στην ιστοσελίδα μας.

Ισχύει μέχρι και 01/06/2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: companies@ergodotisi.com

e-Learning

LearnWorlds

LearnWorlds Cy Ltd | LearnWorlds

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Η LearnWorlds είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που επιτρέπει σε επαγγελματίες εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς οργανισμούς να δημιουργήσουν τη δική τους «ψηφιακή ακαδημία» και να προσφέρουν ή να πουλήσουν τα μαθήματά τους online μέσα από τη δική τους ιστοσελίδα. Επιτρέπει, ακόμη, σε εταιρείες να εκπαιδεύσουν από απόσταση τους υπαλλήλους τους, τους συνεργάτες τους, ή και τους πελάτες τους. Διευκρινίζεται ότι η πλατφόρμα δεν παρέχει υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης ή διδασκαλίας σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο αυτές μπορούν να ενσωματωθούν με τη χρήση άλλων εφαρμογών, όπως Youtube live, Facebook live, Zoom, κλπ.

Προσφέρουμε έκπτωση 50% για τους 3 πρώτους μήνες και στη συνέχεια 25% για 9 μήνες (η έκπτωση είναι διαθέσιμη στα πακέτα Pro, Learning Center και Corporate Training).

Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει άμεσα το δικό του σχολείο μέσα από την ακόλουθη ιστοσελίδα: https://www.learnworlds.com/getstarted

Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές και οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που θέλουν να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας (support@learnworlds.com) και να προμηθευτούν το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας (στα Αγγλικά) είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: https://support.learnworlds.com Για τους Έλληνες χρήστες μας υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στα Ελληνικά, ενώ θα οργανωθούν και ειδικές online εκπαιδεύσεις (webinars).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: hello@learnworlds.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +1 855 8999555

Healthcare

Locum's Nest

Locum's Nest | Locum's Nest

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Healthcare

Ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας, NHS, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση του έργου είναι επίτευγμα από Κύπριους επαγγελματίες στο χώρο της Πληροφορικής με έδρα την Κύπρο και Λονδίνο.

Ηνωμένο Βασίλειο παρέχουμε στις ιατρικές υπηρεσίες του NHS τη δυνατότητα, μέσω της πλατφόρμας της Locum’s Nest, να διαχειριστούν με μεγάλη επιτυχία τις αυξημένες ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού που προκύπτουν, ειδικά αυτή την περίοδο που σημειώνεται μεγάλη έξαρση κρουσμάτων λόγω του COVID-19.

Τα νοσοκομεία του NHS, τα οποία χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Locum’s Nest, έχουν πρόσβαση σε 30.000 γιατρούς για κάλυψη των αναγκών τους ανά πάσα στιγμή σε διάφορα Τμήματα και ειδικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η Locum’s Nest μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να μεγιστοποιήσετε την δυνατότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Κύπρο με τους πιο κάτω τρόπους:

1. Παρέχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού βοηθώντας την άμεση εργοδότηση γιατρών από τον ιδιωτικό τομέα.

2. Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο των γιατρών οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα για καλύτερο προγραμματισμό των αναγκών
Μπορούμε να υλοποιήσουμε τη σχετική λύση στα μέτρα των αναγκών σας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Συνιδρυτής της εταιρείας είναι ο Δρ. Νικόλας Ανδρέου με καταγωγή από Κύπρο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: evripides@locumsnest.co.uk

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99446332

Digital Services

FREE FULL RANGE OF CLOUD SERVICES (✓Hosting✓Telephony✓ E-mail✓Backup✓Software,✓Co-location)

Logosnet Services LTD | FREE FULL RANGE OF CLOUD SERVICES (✓Hosting✓Telephony✓ E-mail✓Backup✓Software,✓Co-location)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

With more than 25 years of experience Logosnet Services LTD would like to help Companies and Individuals to overcome difficulties of the time with innovative unique value proposition services:
✓ FREE CLOUDSKEP UNLIMITED CLOUD BACKUP FOR 1 YEAR
✓ FREE DEPLOYMENT OF DEDICATED CLOUD SERVER HOSTING
✓ FREE DEPLOYMENT OF VPS CLOUD HOSTING
✓ FREE DEPLOYMENT OF E-MAIL (MS OFFICE 365)
✓ FREE DEPLOYMENT OF MANAGED SOFTWARE (Odoo Local Partners)
✓ FREE DEPLOYMENT OF CLOUD PBX & SIP TRUNKS
✓ FREE DEPLOYMENT OF SERVER COLLOCATION SERVICES

For more information you can visit our website on www.logosnet.cy.net
Call us on +357 22745125 or contact us via email at sales@logosnet.cy.net

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sales@cy.net

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035722745125

Remote Working

Architecture and interior design

LTD Nataliia Budko arh-design.name | Architecture and interior design

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

ARCHITECTURE&DESIGN STUDIO is practice based in Paphos
We want to support companies and individuals in Cyprus during the Covid19 crisis, AN studio offers the following services with discount:
- 3D VISUALISATION in 3dMAX studio
- Interior Design and Decoration
- Plans of architecture -50% discount
- Consultation online for FREE

-We will make your SHOP ONLINE and help you open it in a few days

DESIGN IS NOT JUST PICTURES it is functional space planning with experience.
For more info please visit: https://arh-design.name

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: arhdesign.name.info@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35797757567

Sports & Leisure

MA bodywork

MA BODYWORK | MA bodywork

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Sports & Leisure

Το MAbodywork.cy, ανταποκρινόμενο στις έκτακτες ανάγκες λόγω του covid-19, δίνει την δυνατότητα πρόσβασης σε μια ιστοσελίδα γυμναστικής, όπου μπορεί ο ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης από το σπίτι!
Το πρόγραμμα, μπορεί να κάνει ο καθένας από σπίτι του, με ελάχιστο ως καθόλου εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα και χωρίς να βγει έξω.

www.instagram.com/mabodywork.cy

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: mabodywork.cy@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99927092

Digital Services

DIGITAL MARKETING - WEBSITE DESIGN

Mediatop Advertising | DIGITAL MARKETING - WEBSITE DESIGN

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
Όταν η διαφήμιση και η επικοινωνία γίνετε σωστά τότε δεν κοστίζει τίποτα!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Mediatop Advertising είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης. Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget, εμείς στην Mediatop Advertising το αξιοποιούμε με τον ποιο αποδοτικό τρόπο για εσάς. Έτσι, δημιουργούμε διαφημίσεις που στοχεύουν άμεσα στο κοινό σας και κάνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας να ξεχωρίζουν. Από ένα έντυπο ένα Video η μια ιστοσελίδα, μέχρι ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας, θα σας βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να προβληθείτε, συνδυάζοντας αποτέλεσμα και οικονομία.

ΣΤΟΧΟΣ
Στη Mediatop Advertising πιστεύουμε ότι όλα είναι εφικτά αρκεί να βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Για αυτό ενημερωνόμαστε διαρκώς για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στον digital χώρο, εξοικειωνόμαστε με νέα μέσα και τεχνολογίες και επιλέγουμε με προσοχή τους συνεργάτες μας. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να προωθούμε τις αξίες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενισχύοντας την εταιρική σας εικόνα αλλά και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
• Ανάπτυξη και ιστοσελίδων, Ε-Shops, mobile | Web εφαρμογές.
• Σχεδιασμός λογοτύπων, καρτών, φυλλαδίων.
• Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας.
• Διαχείριση Social Media, Facebook, Twitter, Youtube.
• Δημιουργία Βίντεο, φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις.
• Προώθηση ιστοσελίδων και βίντεο.
• Δημιουργία Mobile Applications

Προσφέρουμε 30% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μέχρι και τέλος Μαΐου 2020
Website: https://mediatopcy.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@mediatopcy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 7000 4059

Remote Working

Office 365 Ε1

Microsoft | Office 365 Ε1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Mε σκοπό να συνεισφέρουμε στις ενέργειες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και να υποστηρίξουμε τη δυνατότητα των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων να παραμείνουν λειτουργικοί και να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις δραστηριότητές τους, η Microsoft διαθέτει δωρεάν για 6 μήνες τις συνδρομητικές διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας Office 365 για κυβερνητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.
Η προσφερόμενη σουίτα υπηρεσιών Office 365 Ε1 διαθέτει, μεταξύ άλλων, κόμβο τηλε-συνεργασίας για συνομιλίες, ανταλλαγή περιεχομένου και τηλεδιασκέψεις με ήχο και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Microsoft Teams), υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange Online), εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (Microsoft SharePoint Online), αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων (Microsoft OneDrive for Business) καθώς και τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου στη διαδικτυακή έκδοσή τους (Microsoft Office Web Apps).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: paris.savva@microsoft.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35722456077

Remote Working

Alcatel-Lucent RAINBOW

NEDECO Electronics Ltd | Alcatel-Lucent RAINBOW

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Απομακρυσμένη εργασία - Δωρεάν άδειες λογισμικού της διαδικτυακής πλατφόρμας RAINBOW

Η NEDECO Electronics Ltd, θέλοντας να στηρίξει τις επιχειρήσεις σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες, άδειες λογισμικού για τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας της εταιρείας - κολοσσού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών Alcatel-Lucent Enterprise, με την ονομασία RAINBOW.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την εξ’ αποστάσεως επικοινωνία ανάμεσα στο προσωπικό μιας επιχείρησης με ασφάλεια, επιτρέποντας γρήγορο και αποτελεσματικό συντονισμό της ομάδας. Ανάμεσα σε άλλα, παρέχει τη δυνατότητα για τηλεδιασκέψεις μέχρι 50 άτομα, τη δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου, instant messaging, screen sharing και ανταλλαγή εγγράφων και εικόνων.

Η επαγγελματική πλατφόρμα Alcatel-Lucent RAINBOW διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία με το προσωπικό σας και ενισχύει τις επαγγελματικές διασυνδέσεις σας, προστατεύοντας παράλληλα τα δεδομένα τόσο της εταιρείας σας όσο και των συνεργατών σας. Συγκεκριμένα, διαθέτει την πιστοποίηση ISO-27001, που αποτελεί το διεθνές πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων, GDPR.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν άδειες άμεσα και εύκολα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.nedeco.com.cy/…/unified-communications-solutions/. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 22878787.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: lraftis@nedeco.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99585714

e-Learning

MOODLE HOSTING

NOVATEX SOLUTIONS LTD | MOODLE HOSTING

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Στη προσπάθεια μας για υποστήριξη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Κύπρου προσφέρουμε τα εξής προϊόντα υπηρεσίας φιλοξενίας του πακέτου moodle σε δικούς μας σερβερ με επιλογή Κύπρο ή Εξωτερικό.

Το πακέτο ΜΟ300 το δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ σε περιορισμένο αριθμό χρηστών με τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης εαν και εφόσων χρειάζεται μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες
https://netcy.com.cy/index.php/el/filoxenia-istoselidon/moodle-hosting

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: novatexsolutions@gmail.com

eCommerce

Free eCommerce Consulting (45 min)

Novel Digital Agency | Free eCommerce Consulting (45 min)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Are you looking to embrace your digital transformation through a solid eCommerce strategy? If you have a project in mind, or an issue that needs solving in your business, we are right here to talk!

Talk with experienced eCommerce consultants that can help you reduce cost and lower risk by bringing in the skills of someone who’s been there & done that, or boost value by applying expert skills and knowledge to your biggest eCommerce problems.

Our eCommerce Experience
We’ve worked on consultancy projects for many types of business, from fast-growing startups, to sites selling online across multiple countries.

Platform Knowledge
We have experience in WooCommerce, WordPress, Elementor and many, many more – including lots of self-built platforms too. Our platform experience gives us an understanding of what is and is not possible, workarounds and processes that may be used to compensate for missing areas within your platform, and options available to improve functionality.

eCommerce Consultancy
Our eCommerce marketing consultancy covers many areas. A few examples of areas that often play a part in our eCommerce Consultancy projects include:

• Digital Marketing Strategy
• Email Marketing
• Marketing Mentoring
• Marketing Automation
• SEO Consultancy
• KPI Setting & Analytics
• Paid Search
• Marketing Attribution
• Paid Social Marketing
• Organic Social Media Marketing
• Retargeting
• Digital Partnerships
• Audience Research
• Acquisition Strategy
• Retention Strategy
• Marketing Creative Auditing

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@noveldigital.pro

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22254501

Digital Services

Panda Antivirus

Panda Security | Panda Antivirus

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Η εταιρεία μας, Panda Security Cyprus, κατασκευαστής των βραβευμένων λογισμικών Panda Antivirus, βάσει του προγράμματος μας κοινωνικής ευθύνης, θα θέλαμε να προσφέρουμε δωρεάν το λογισμικό μας προστασίας στο διαδίκτυο σε όλους τους μαθητές/σπουδαστές για 90 μέρες.

Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή λόγω της νόσου COVID-19 που αναγκάζει όλους τους μαθητές και σπουδαστές του νησιού μας να παραμένουν σπίτι και να παρακολουθούν τα μαθήματα τους μέσω διαδικτύου.

Όπως γνωρίζεται, στο διαδίκτυο ελλοχεύουν κίνδυνοι τόσο για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών όσο και για την ασφάλεια των υπολογιστικών πόρων των διαφόρων συσκευών που χρησιμοποιούν οι μαθητές.
Γι’ αυτό το λόγο η χρήση λογισμικού antivirus είναι άκρως απαραίτητη.

Το λογισμικό μας είναι διαθέσιμο για υπολογιστές που τρέχουν Windows / Mac ως επίσης και Android Tablets τα οποία είναι τα ευρέως διαδεδομένα συστήματα που χρησιμοποιούν οι μαθητές.

Έχουμε κάνει ήδη τους απαραίτητους ελέγχους με υφιστάμενους χρήστες των προϊόντων μας στην Κύπρο και το λογισμικό μας είναι πλήρως συμβατό με τις λύσεις που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας για την εξ αποστάσεως μάθηση/ παρακολούθηση μαθημάτων.

Επίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η εταιρική έκδοση των προϊόντων μας ήδη χρησιμοποιείται από την Κυπριακή Κυβέρνηση τα τελευταία έξι χρόνια με απόλυτη επιτυχία.

Η Panda Security έχει ετοιμάσει ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της https://www.pandasecurity.com.cy/covid19 για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη δωρεάν έκδοση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: Info@cy.pandasecurity.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22441514

Digital Services

Αγγελίες Εργασίας

PEZUNI LTD | Αγγελίες Εργασίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Η ιστοσελίδα aggeliesergasias.com είναι το μεγαλύτερο δίκτυο αγγελιών εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πάνω από 19.000+ εργοδότες έχουν εμπιστευτεί την ιστοσελίδα μας σε Ελλάδα και Κύπρο για να βρούνε το κατάλληλο προσωπικό για την εταιρεία τους.

Θα θέλαμε να προσφέρουμε 1 δωρεάν αγγελία σε όσες εταιρείες έρθουν σε επαφή μαζί μας μέχρι και 10/05/2020

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@aggeliesergasias.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22263303

Digital Services

Website Design Services

Pixel Actions | Website Design Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

We offer 30% discount for our bespoke design and development services to any company looking to update their online presence and reach their customers easier during the lockdown.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@pixelactions.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 22 262 018

Digital Services

Minimum 35% Discount - Website Design & Development | Social Media Services

Plexsites LTD | Minimum 35% Discount - Website Design & Development | Social Media Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

"The digital world has being one of the most fundamental tool to a successful business of our time. Now more so as your clients will avoid direct contact with your business/shop/service for the foreseeable future in war against an invisible enemy."

Due to this outbreak our company offers a minimum of 35% Discount and 1 Year Free Shared Server space & Domain Registration to the following services until the end of May:

• Web design & development.
• e-commerce website (e-shop)
• Branding & Graphic Design, Video Creation
• Social Media Services such as:
• Content Creation
• Marketing Strategies
• Chatbots
• Campaigns & Ad Creation

For more information & Portfolio visit our website: https://www.plexsites.com/

"Ο ψηφιακός κόσμος είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη εργαλεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση στην εποχή μας. Τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς οι πελάτες σας θα αποφύγουν την άμεση επαφή με την επιχείρηση / κατάστημα / υπηρεσία σας για το άμεσο μέλλον στον πόλεμο ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό."
Λόγω αυτής της επιδημίας, η εταιρεία μας προσφέρει τουλάχιστον 35% έκπτωση στις ακόλουθες υπηρεσίες έως το τέλος Μαΐου καθώς και 1 χρόνο δωρεάν κοινόχρηστο χώρο σε διακομιστή και εγγραφή domain:

• Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων.
• ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop)
• Branding & Graphic Design, Δημιουργία βίντεο
• Υπηρεσίες κοινωνικών μέσων όπως:
• Δημιουργία περιεχομένου
• Στρατηγικές μάρκετινγκ
• Chatbots
• Καμπάνιες και δημιουργία διαφημίσεων

Για περισσότερες πληροφορίες και προφίλ επισκεφθείτε το website μας: https://www.plexsites.com/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: antonios@plexsites.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96659797

Digital Services

FREE IT CONSULTING FOR COMPANIES UP TO 30 USERS

P.L.TOTALIT | FREE IT CONSULTING FOR COMPANIES UP TO 30 USERS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Businesses needing staff to work remotely during the pandemic are being offered help to go online.
Total I.T, an I.T support and consulting company, is offering free consulting to business and industry that needs to send its workers home due to COVID-19, but is not sure how they will get that project done.
It is offering to advise business on what software will be needed and consult on its use.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@totalit.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24821548

eCommerce

e-Shop Offer

Proadco Web Services | e-Shop Offer

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: eCommerce

Η εξάπλωση του Covid –19 έχει αδιαμφισβήτητα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Ολοένα αυξάνονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές που απευθύνονται σε ηλεκτρονικά παρά φυσικά καταστήματα.

Εμείς στη Proadco, δεδομένων και των συνθηκών στην οποία περιήλθαμε λόγω του Κορωνοίου, έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή προσφορά που απευθύνεται είτε σε επιχειρήσεις είτε σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους διαδικτυακό κατάστημα ή ιστοσελίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στην μοναδική τιμή των 499 Ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προσφορά επισκεφθείτε:
---την ιστοσελίδα μας: https://proadco.net/build-your-eshop-in-cyprus
---την σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/proadcocy

Ενημερωτικά, η εταιρεία μας ειδικεύεται και στις πιο κάτω υπηρεσίες:

1. Ανάπτυξη λογισμικών:
Ανάπτυξη εφαρμογών, ιστοσελίδων, διαδικτυακών καταστημάτων κτλ.
Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για το κινητό
Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για τον υπολογιστή

2. Υπηρεσίες Web Cloud:
Εγγραφή και κατοχύρωση Domain name
Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου
Ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, εφαρμογών, emails κτλ.

3. Εξειδικευμένες λύσεις για Λογιστές:
Πρόγραμμα Αυτόματης Προετοιμασίας Λογαριασμών
Πρόγραμμα Αυτόματης Προετοιμασίας Φορολογικών Δηλώσεων

------------------------------------------------------------ ENGLISH TEXT FOLLOWS

Covid-19 has, unquestionably, introduced a new era for businesses and individuals. Due to this, the global scene has changed rapidly as the demand in favor of online shops or websites has significantly raised.

Given the circumstances, we at Proadco have decided to create a special and affordable package for our potential clients who wish to create their own online shop to grow and expand their business online.

OFFER:
You can now have your own E-shop for only 499 Euro!

For more information regarding the offer, do not hesitate to:
---visit our site here: https://proadco.net/build-your-eshop-in-cyprus
---or our Facebook page: https://www.facebook.com/proadcocy

Our company also provides the following Services:

1. Software Development:
Web Development
Mobile Application Development
Desktop App Development

2. Cloud Web Services:
Hosting Services
Domain Registration
Email Services

3. Expert Solutions For Accountants:
Accounts Production Automation System
Tax-Forms Completion System

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@proadco.eu

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (00357) 25107780

Digital Services

Enterprise Blockchain Solutions / 30% discount

PUNDI X 365 | Enterprise Blockchain Solutions / 30% discount

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

At Pundi X 365 we keep innovating ways to harness the power of blockchain technology to facilitate the growth and the success of our partners and customers. Our goal is to help you grow, evolve and future-proof your business with blockchain.

For the current Coronavirus crisis, we are offering a 30% discount to any company looking to innovate their business with blockchain technology. Pundi X 365 will donate 10% of the proceeds to “Hope For Children” CRC Policy Centre (http://www.uncrcpc.org.cy/).

Visit our website to find out more: www.pundix365.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@pundix365.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 96 336 472

e-Learning

LRNALL Digital Fitness App

PWC Cyprus | LRNALL Digital Fitness App

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το Digital Fitness App αποτελεί υπηρεσία της PwC που προσφέρεται στους πελάτες μας με χρέωση, ωστόσο αποφασίσαμε σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για όλους να δώσουμε δωρεάν πρόσβαση σε όποιον το επιθυμεί, έως τις 31 Ιουλίου ‘20.

Η εφαρμογή Digital Fitness της PwC (DFA) προσφέρει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με πλούσιο περιεχόμενο, διαδρομές μάθησης και αξιολόγηση για να ενημερώσει και να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν σε βάθος τις σύγχρονες τεχνολογικες τάσεις, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο ψηφιακό κόσμο και να γίνουν digitally fit. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με μια απλή επίσκεψη στο Apple App Store ή το Google Play χρησιμοποιώντας το κινητό σας, αναζητώντας το Digital Fitness app και βάζοντας τον κωδικό
“LRNALL”.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα της PwC www.pwc.com.cy

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: vvrachimis@pwc.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22555128

Digital Services

Web Development - Digital Marketing

R Digital | Web Development - Digital Marketing

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την διαδικτυακή παρουσία, την ψηφιακή στρατηγική, τη δημιουργία ιστοσελίδας ή online shop για την επιχείρηση σας.

https://rdigital.co/book-a-free-consulting-session/

-------------

Πώς μπορεί η επιχείρησή σας να επιβιώσει - και ακόμη και να αναπτυχθεί - σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης;

Μια πρόσφατη δημοσίευση του Forbes.com αναφέρει ότι τους επόμενους μήνες, οι επιχειρήσεις θα βασίζονται όσο ποτέ ξανά στην ψηφιακή τους στρατηγική. Σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το αν θα τα καταφέρει μια επιχείρηση να επιβιώσει σε δύσκολους καιρούς!

Βιώνουμε δύσκολες στιγμές όπου η παγκόσμια οικονομική ύφεση είναι πλέον αναπόφευκτη. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στο παρελθόν, δεν επηρεάζονται όλες οι επιχειρήσεις με τον ίδιο τρόπο.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε ότι τα σκαμπανεβάσματα αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Οι συνθήκες της αγοράς μπορούν να αλλάξουν και τα εξωτερικά γεγονότα που δεν είναι στον άμεσο έλεγχο σας μπορούν να επηρεάσουν τη ζήτηση. Επίσης, γνωρίζετε ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τέτοιες αναπόφευκτες περιστάσεις και να έχετε έτοιμο ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Όταν το κάνετε, δεν θα επιβιώσετε μόνο την επόμενη οικονομική κρίση, αλλά και η εταιρεία σας θα επιβιώσει, θα ευδοκιμήσει και θα αναπτυχθεί.

Πως?

Ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με τους επαγγελματίες της R Digital και να λάβετε συμβουλές από τους ειδικούς μας σχετικά με την ψηφιακή μετεξέλιξη της επιχείρησης σας.

https://rdigital.co/book-a-free-consulting-session/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@rdigital.co

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510656

Other

Legal Support to Tech Companies

S. Dionysiou & Partners LLC | Legal Support to Tech Companies

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Other

We are a business Law-Firm able to support businesses or individuals in the industry of Technology, Research & Innovation:
- For the set-up/incorporation
- GDPR
- Intellectual Property
- Contract
- Provision of legal support/advice
We offer a 25% discount on all our fees. This offer applies to fees for any engagement that comes through this initiative and it is valid until 30/06/2020.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: sdionysiou@dplawcyprus.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99495001

e-Learning

See Why

See Why | See Why

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Προώθησης Ευκαιριών Ενημερώσης και Εκπαίδευσης Νέων
https://www.facebook.com/See-Why-1526724457590770

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: see.why@europe.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357-99952737

Digital Services

Electronic Product Development, Rapid Prototyping

SignalGeneriX Ltd | Electronic Product Development, Rapid Prototyping

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Product Development
1) Covid-19 related product design and feasibility study
2) Electronic product design and development
3) Rapid prototyping and 3D printing
4) Software development

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@signalgenerix.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25870072

Digital Services

Digital Engineering Services

Simlead | Digital Engineering Services

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Simlead is a versatile consultancy firm that provides state-of-the-art digital engineering services. From ideation through to completion, our team produces human-centered products and services that address real-word solutions. Our mission is to leverage the power of digital culture and to foster innovation and create a positive impact to end users.

We offer a 30% discount for our following services to any company looking to upskill their team with new digital skills, perspective and innovation tools, during the lockdown:

1. Product Development
2. Engineering Analysis and Optimization
3. Design for Manufacturing
4. Digital Manufacturing
5. Holistic Innovation Strategy and Consulting

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@simlead.eu

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +35770087172

Digital Services

sKash

sKash LTD | sKash

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

To sKash συνδυάζει τραπεζικό λογαριασμό και εργαλείο πληρωμών.
Είναι γρήγορο, ασφαλές, δωρεάν και χρειάζονται μόνο 3 λεπτά για να κάνεις την εγγραφή σου. Όλοι μπορούν να εγγραφούν. Κατεβάζοντας την εφαρμογή μπορείς να ανοίξεις ένα τραπεζικό λογαρισμό με ΙΒΑΝ αριθμό κατευθείαν απο το σπίτι σας, μέσα σε 3 λεπτά. Το μόνο που χρειάζετε είναι κυπριακός αριθμός τηλεφώνου και 'ενα έξυπνο κινητό.

sKash σαν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Ο δικός σου, δωρεάν, κινητός τραπεζικός λογαριασμός με το δικό σου IBAN
Απόλαυσε όλα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει ένας τραπεζικός λογαριασμός, αλλά χωρίς την ταλαιπωρία επίσκεψης κάποιου τραπεζικού υποκαταστήματος καταθέτοντας ένα σωρό χαρτιά, και κυρίως χωρίς κρυφές χρεώσεις κάθε φορά που μεταφέρεις χρήματα ή πραγματοποιείς κάποια συναλλαγή. Με το sKash, η τράπεζα έρχεται σε εσένα δωρεάν, μέσω του smartphone σου!

Τραπεζικές Υπηρεσίες
• Στείλε και λάβε χρήματα δωρεάν
Στείλε χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα της Ευρώπης ΔΩΡΕΑΝ. Λάβε χρήματα από οποιαδήποτε τράπεζα στον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ. Λάβε τον μισθό σου στον sKash λογαριασμό σου και στη συνέχεια, μετάφερε ΔΩΡΕΑΝ όσα χρήματα θέλεις σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό στην Ευρώπη ή κάνε τις πληρωμές που επιθυμείς.

• Withdraw Cash
Δωρεάν αναλήψεις μετρητών από ATM της AstroBank ή του δικτύου Euronet στην Κύπρο χωρίς κάρτα
Πλέον, δεν χρειάζεσαι κάρτα για να πραγματοποιήσεις αναλήψεις μετρητών! Τράβηξε χρήματα με το κινητό σου τηλέφωνο από οποιοδήποτε ATM της AstroBank ή του δικτύου Euronet στην Κύπρο!

• Mastercard
Σύνδεσε τη MasterCard με τον λογαριασμό σου
Σύνδεσε τη MasterCard σου στον λογαριασμό σου και χρησιμοποίησε την εκεί όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια κάρτα MasterCard με ασυναγώνιστη συναλλαγματική ισοτιμία και επιπλέον επιστροφή χρημάτων κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς!

• All bank accounts
Απόλαυσε μια προβολή 360 μοιρών όλων των τραπεζικών λογαριασμών σου σε ένα μέρος.
Σύνδεσε όλους τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς της Τράπεζας Κύπρου, της Ελληνικής τράπεζας και της Astrobank (σύντομα και περισσότερες τράπεζες) σε μια οθόνη. Έλεγξε το υπόλοιπο του κάθε τραπεζικού λογαριασμού σου και το κάθε ιστορικό συναλλαγών σου, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς στο παραδοσιακό online banking σου.

sKash σαν ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Αμέτρητες επιλογές πραγματοποίησης πληρωμών και συναλλαγών στο χέρι σου. Κάνε οποιαδήποτε συναλλαγή θέλεις, με οποιονδήποτε επιθυμείς. Ακόμα και με όσους δεν έχουν sKash!

• Πληρωμή καταστημάτων
Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος πληρωμής σε επώνυμες αλυσίδες καταστημάτων που αποδέχονται το sKash:
• Σε καταστήματα
• Στο διαδίκτυο
• Μέσω τηλεφωνικού αιτήματος

Pay anyone
• Πληρωμή οποιουδήποτε
Στείλε χρήματα σε οποιονδήποτε έχει κυπριακό αριθμό κινητού, ακόμα και αν δεν είναι χρήστης sKash ή ακόμα και αν ζει χιλιόμετρα μακριά. Χρειάζεσαι μόνο τον αριθμό του κινητού του και τότε το άτομο:
• Θα μπορέσει να γίνει μέλος του sKash και να έχει τα χρήματά του στον sKash λογαριασμό του
• Θα κάνει αναλήψεις χρημάτων από ATM της AstroBank ή του δικτύου Euronet στη στιγμή
• Θα μπορεί να μεταφέρει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του

Pay services
• Πληρωμή λογαριασμών και υπηρεσιών
Οι περισσότερες υπηρεσίες και λογαριασμοί μπορούν να πληρωθούν μέσω του sKash, όποτε το επιθυμείς, χωρίς επιπλέον χρέωση:
• Ηλεκτρικό ρεύμα, υδατοπρομήθεια, δήμοι κλπ.
• Πίστωση μονάδων στο προπληρωμένο σου κινητό ή σε άλλες προπληρωμένες κάρτες
• Ακαδημαϊκά δίδακτρα
• Και πολλά περισσότερα…

Request money
• Ζήτησε χρήματα
Μην αφήσεις τα χρήματα που σου χρωστούν να χαθούν. Ζήτησέ τα με ένα κλικ, ακόμα και από αυτούς που δεν χρησιμοποιούν sKash. Αν έχουν sKash, μπορούν να σου τα στείλουν στο λεπτό. Αν όχι, μπορούν εξίσου εύκολα να σου τα μεταφέρουν στο IBAN σου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: loukas@skash.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0035797877149

Remote Working

Η SoftOne παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε σύγχρονες λύσεις λογισμικού και δράσεων εκπαίδευσης

SoftOne Technologies Ltd | Η SoftOne παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε σύγχρονες λύσεις λογισμικού και δράσεων εκπαίδευσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Remote Working

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η SoftOne στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία Digital Solidarity Cyprus του υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.
Στο πλαίσιο αυτό, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κυπριακή επιχείρηση να αποκτήσει την κορυφαία λύση Soft1 ERP σε μοναδική τιμή https://www.softone.com.cy/soft1-cloud-erp-at-a-great-price/ .
Ειδικότερα για τους πελάτες της προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες μια σειρά από υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στους νέους τρόπους εργασίας συνεχίζοντας απρόσκοπτα τις καθημερινές τους εργασίες.
To Soft1 Cloud ERP αποτελεί μια σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μια επιχείρησης. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στα άτομα της επιχείρησης τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε, ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.softone.com.cy/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@softone.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25561356

Digital Services

SAP Business One 30 days Free Subscription

Supernova Consulting | SAP Business One 30 days Free Subscription

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

ERP Software for Small Businesses. Gain greater control over your business or subsidiary with SAP® Business One. This small business management software connects and streamlines your processes — and grows along with you.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: kds@supernova-consulting.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25817880

Digital Services

SAP Cloud CRM 30 days Free Subscription

Supernova Consulting | SAP Cloud CRM 30 days Free Subscription

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Redefine customer engagement with a next-generation cloud CRM software: SAP Cloud CRM. Understand your customers and engage them with seamless, personalized content. Give them the freedom to explore and interact by choosing you.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: kds@supernova-consulting.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25817880

Digital Services

SAP SuccessFactors Employee Central 30 days Free Subscription

Supernova Consulting | SAP SuccessFactors Employee Central 30 days Free Subscription

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

SAP SuccessFactors Employee Central software transforms work experiences and workforce management to contribute to business success.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: kds@supernova-consulting.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25817880

Digital Services

Sweetpeen Biz App - Υπηρεσία Online Παραγγελιών για χώρους εστίασης

Sweetpeen Ltd | Sweetpeen Biz App - Υπηρεσία Online Παραγγελιών για χώρους εστίασης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Θα γίνει προσθήκη του μενού σας δωρεάν καθώς και η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Sweetpeen Biz για λήψη των online παραγγελιών σας.

Μέσω της εφαρμογής Sweetpeen οι πελάτες θα βρίσκουν το μενού σας και θα μπορούν να αποστείλουν τις παραγγελίες τους για φαγητό ή ποτό.

Σε μελλοντικό στάδιο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την υπηρεσία κρατήσεων της Sweetpeen δωρεάν μέσω της ίδιας εφαρμογής καθώς υποστηρίζει την λήψη και οργάνωση κρατήσεων καθώς επίσης και παραγγελιών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: hello@sweetpeen.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70005025

Digital Services

WaitLessCY

WaitLess | WaitLessCY

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

Με μια απλή εφαρμογή στο κινητό αποφεύγετε τον συνωστισμό σε υπεραγορές. Η ομάδα του WaitLess σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρωτοστάτησε, δημιουργώντας μια εφαρμογή (application) προκειμένου οι χρήστες να αποφεύγουν το συνωστισμό στις υπεραγορές ή σε άλλους χώρους για την προμήθεια βασικών αγαθών.

Συγκεκριμένα:
Η ομάδα θέλοντας να συμβάλει με το δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και στην προστασία της δημόσιας υγείας, ανέπτυξε με ιδίους πόρους μια έξυπνη εφαρμογή προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες σε πραγματικό χρόνο, για την προσέλευση πελατών στις υπεραγορές της Κύπρου. Στόχος είναι η προώθηση της υπεύθυνης χρήσης της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης προσώπων, αλλά και η προστασία των μελών του προσωπικού των υπεραγορών και των πελατών τους. Προς υλοποίηση του στόχου αυτού έχουμε δημιουργήσει μια εφαρμογή για Android συσκευές και μέσα στις επόμενες μέρες σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε και μία εφαρμογή για iOS συσκευές. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν κατά πόσο υπάρχει συνωστισμός στην υπεραγορά που επιθυμούν να επισκεφθούν, έτσι ώστε να αναβάλουν την επίσκεψή τους για αργότερα όταν θα υπάρχει μειωμένη κίνηση.

Τονίζεται ότι εκτός από την εφαρμογή, έχει αναπτυχθεί πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις διευθύνσεις των υπεραγορών, εάν το επιθυμούν, να έχουν πρόσβαση έτσι ώστε μέσω αυτής, να παρέχουν οι ίδιοι τις ακριβείς πληροφορίες που σχετίζονται με την κίνηση και την πληρότητα των υπεραγορών, για αποφυγή συνωστισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνεται ότι πέραν των υπεραγορών, η ομάδα στοχεύει να προσθέσει και άλλες σημαντικές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών, φαρμακείων, κέντρων αιμοδοσίας, τράπεζες κ.α..

Το κοινό μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή μέσω του Google Play Store αναζητώντας την με το όνομα WaitLessCY ή ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο.
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waitless.orders&hl=en
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: https://www.waitlesscy.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@waitlesscy.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: -

Digital Services

BUSINESS SOFTWARE (2 HOURS FREE CONSULTING)

YELLOW APPLICATIONS | BUSINESS SOFTWARE (2 HOURS FREE CONSULTING)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Digital Services

10 + 1 Tips for Working Remotely – Take your Company to the Cloud

How COVID-19 will change the Business environment forever.

Yellow Applications as a Cloud Technology implementor is providing a “2-hour FREE guidance Seminar” and consulting regarding best practices under the title “Actions You Can Take” that will help the companies to maximize the benefits of a complete Cloud Enterprise Business Strategy using the following systems:

1. Digital Accounting / Cloud ERP: Now more than ever, people are online, virtually connected and engaged. Our consulting services include design and reconstruction of your existing workflows on the functionality of your systems based on a remote working (#workfromhome) including your General Ledger, Fixed Assets, Revenues - Expenses, Accounts Payable & Accounts Receivable, Cash & Payment Management, Budgeting, Cost Accounting, Purchases, eINVOICE, Sales, Pricing Policies, Approvals, Contracts Management. Through specialized questionnaires we can help you to choose and implement our proposed software solutions for any of your needs or redesign and upgrade your existing Accounting / ERP systems.

2. Cloud CRM: 5 Templates to help your Sales Team. The pandemic has resulted in what is effectively the largest “work from home” experiment ever conducted in human history. This effect is obvious on the internet, customers are accessing more online applications and companies need the tools for Online Lead Generation, Opportunity Management, Digital Marketing, Sales Team Management, Remote Call Center and Incident Management.

3. Cloud HR Management Software: REMOTE EMPLOYEE HIRING IS BECOMING THE NORM. Now companies are trying to do board meetings, interviews, and other mission-critical meetings via video chat and this is becoming normalized. Definitely this behavior shift will stick and its time companies to implement the right tools to control the new way of REMOTE HUMAN CAPITAL MANAGEMENT.

4. Microsoft 365 (Teams & Collaboration Tools): 50-60% of companies that will be able to establish a remote working and teleworking infrastructure, during this emergency period for mass will be able to return and will be ready to operate, the remaining 40% of businesses will struggle to support their employees and customers and will face unprecedented difficulties and situations. As organizations are evaluating their plans to enable their employees to work remotely, the importance of being able to stay connected is obvious. In the modern workplace, most businesses enable remote working for their end-users, Microsoft 365 tools can help organizations to stay connected remotely with their employees and customers support their business continuity requirements. Our consulting includes design and reconstruction on your existing workflows based on Office 365 productivity tools such as Exchange, SharePoint, OneDrive, Microsoft Teams. Security, GDPR, and Compliance tools.

5. eShop / eCommerce / eConsulting Applications (For Retail or any for any other Services company): Learn how to implement an out-of-the-box ready eCommerce solution to help your customers buy your products and services online in only 5 days. We can help any company to design a complete plan for full automation of all processes from ordering to delivering any of your services on a remote working environment fully interfaced with your Accounts, Pricing, Virtual Stock Control, Order Management, Facebook Real-Time Ordering, Ready to go Mobile Apps (iOS & Android).

6. Document Management: Store and Publish your Documents Online. Whereas previously saving files to a file server, organizations should now manage and save their documents in a Cloud-based platform. There are many different applications that can handle documents, and it’s easy to get lost and not use the right tool. We can analyze together systems like Sharepoint, Exelsys Documents, SoftOne, Oracle ECM, and other systems that allow you to store all your documents in a secure online centralized repository and easily share them with other members of your organization. Building together the right workflow processes, we can help all your members of your organization to work and collaborate with each other across different teams and groups from different locations from their remote locations or their mobile phones. As documents are stored on-line you do not risk losing them from your computer in case of hard drive crash, virus attacks, and other natural hazards.

7. Project Management: Track Projects with our Cloud-based solution from anywhere access, anytime, on any device. Keeping track of your projects costs as compared to budgets can be a tedious job and for most organizations this is a manual or semi-manual process, resulting in huge administrative hassles. Without real-time visibility into project costs, it's nearly impossible to know whether a project is to finish within budget or go over budget.

8. Cloud Payroll system: In Cyprus only a few systems can operate in a fully Cloud platform. We can propose a comprehensive payroll solution and tax filing services for employers and employees according to the relevant Cyprus legislation that will meet your needs. In partnership with a team of committed experts in the areas of payroll taxes and social insurances can analyze and understand your Payroll needs and provide the best payroll solution.

9. Mobile Apps: The rapid expansion of Mobile Apps in areas such as COVID-19 tracking apps, Customer journey tracking apps, loyalty (Rewards) apps, mobile games, HR Management, Mobile Accounting & BI Reporting apps, GPS and location-based services, order-tracking, and ticket purchases forced companies to create millions of apps that are available. We can help you find the Apps that will help you increase your company and personal performance or we can help you to design your own Mobile App and provide self-service functionality to your employees, partners, suppliers with functions visible and accessible to each one in accordance with their assigned business roles and responsibilities.

10. Digital Marketing: We can help your company to expand your influence on social media and sell your products and services from social media channels like Facebook, LinkedIn, Twitter, and Instagram. In addition, Yellow Applications can help your company to design a Digital Marketing Strategy and help you implement a Digital Marketing plan, covering presence in many local and international portals, digital magazines, banners Adds marketing, Google AdWords, customized campaigns & YouTube promotions.

10+1 Cloud Time & Attendance Systems: This time will go down as a turning point for the way people work and learn. Companies started planning their return back to work and management is carrying what they learned and experienced from remote work back to their “new normal.” The COVID-19 experience will force organizations to adopt new patterns to fix antiquated processes. As a result, organizations will redesign their employee’s environment and will avoid having crowded offices and revert back to a small-team model of working in cluster offices with more remote workers. Even more so, the company “headquarters” will be located in the cloud, shifting how we protect enterprise data in the virtual cloud and how we secure data from more diverse endpoints. In the after-Covid19 era, a remote working environment Time Recording system is a prerequisite to get the maximum employee performance. Companies will need a system to record the time that an employee starts work (checks-in) and the time the employee finishes (checks-out), keeping in the system the total hours worked every day, and if the employee worked overtime or not. Most companies who use such a system have an electronic device using credit card style cards that are used for recording the entrance and the exit from the place of their work. This type of time recording procedures cannot work in the new remote working environment. With our proposed solution based on Exelsys Mobile App Work Time Recording. We can implement functions that allow the employee who is using our mobile app to record the time he/she starts work and time finishing work for the day. This will be done using the Check-in and Check-out functions from his home or from any remote place on a fully Cloud-based mobile and/or web App.

About Yellow Applications:
Yellow Applications is a technology solutions agency providing consulting and training on Business Technology Applications services. YA simplified methods empower companies to deliver online and cloud experiences to their customers that help them to stay current with all latest Web / Mobile / Cloud Business Applications trends, helping them to experience a better digital performance and increased PROFITABILITY.

Meet Your Trainer / Technology Consultant:
Marios Diogenous is a Director at Yellow Applications. A Business Applications-Oriented Economist with extensive experience in Business Technology Automation and Digital Transformation Strategies, implementing 360° solutions with tangible benefits and high ROI for his clients. Offering training and consulting services on how you can Take your business to the next level using BUSINESS & CLOUD TECHNOLOGY.

Experienced senior-level professional with an in-depth 20-year experience in Business Technology Consulting, Software analysis requirements and implementations to medium & large enterprises. Strong history in Business Software Consulting, with involvement in +600 technology projects in implementing a digital transformation strategy.

Innovating and unconventional thinker helping companies and professionals in driving dynamic product and services sales, implement a new Business Development strategy, identifying new business opportunities, spearheading effective sales, and market penetration strategies that can greatly impact the YoY sales growth of any organization. Had international experience in hundreds of projects with worldwide Technology leaders like Exelsys, Oracle, Microsoft, SoftOne, Infor SunSystems, Sage, SAP, ZOHO CRM, SalesForce, MicrosFidelio, Citrix.

Marios holds a BA degree in Economics with a specialization in applied computer science. Had the title of “University Adjunct Instructor” at Old Dominion University for 4 Years, appointed to teach “Advanced Technology Courses” for private institutions. He is an “Approved Software Solutions consultant” from EBRD (European Bank of Reconstruction and Development), with experience in EBRD subsidized Software projects.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@yellowapplications.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70002007

e-Learning

DIGITAL TRANSFORMATION TRAINING (Επιχορηγημένο Μέσω ΑΝΑΔ)

YELLOW APPLICATIONS | DIGITAL TRANSFORMATION TRAINING (Επιχορηγημένο Μέσω ΑΝΑΔ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: e-Learning

Το πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Αναβάθμιση της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας επιχειρεί να βοηθήσει τις εταιρίες και εργατικό προσωπικό να αναβαθμίσουν την τεχνολογική υποδομή τους αλλά και τις γνώσεις τους ώστε να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί με την εμφάνιση του Covid-19.

Είδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός επαναλειτουργίας αρκετών κλάδων και οι επιχειρήσεις καλούνται να αναπροσαρμόσουν την λειτουργία της κάτω από τις νέες συνθήκες εργασίας. Όσες εταιρίες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον «εξ ’αποστάσεως εργασίας» και τηλεργασίας, κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης ανάγκης θα είναι σε θέση να επιστρέψουν και να είναι έτοιμες να λειτουργήσουν.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στα Διευθυντικά στελέχη και εργασιακό προσωπικό κάθε τμήματος να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν πρωτοποριακές μεθόδους με την βοήθεια ενός Σχέδιου Ψηφιακού Μετασχηματισμού, να υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη πελατοκεντρική στρατηγική διαχείρισης εταιρικών διαδικασιών και να υποστηρίξουν τους υπαλλήλους και τους πελάτες να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και καταστάσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων και της νέας τάξης πραγμάτων στην μετά Covid-19 εποχή.

Καθώς οι οργανισμοί αξιολογούν τα σχέδιά τους για να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται εξ αποστάσεως, η σημασία του να υπάρχει η υποδομή Τεχνολογικών Εφαρμογών ώστε Υπάλληλοι, Προμηθευτές, Εταιρία και Καταναλωτές να είναι συνδεδεμένοι, είναι προφανής.

Στον σύγχρονο χώρο εργασίας η ανάγκη πλέον επιβάλει, οι περισσότερες επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την απομακρυσμένη εργασία για τους τελικούς χρήστες τους. Τα εργαλεία Remote Working, WorkfromHome, eShop / eDelivery Applications, Cloud Solutions, Collaboration tools (MS 365, Teams), Cloud ERPs, eInvoicing, CLOUD CRM & HR, Mobile Apps to increase performance etc…) μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να παραμείνουν συνδεδεμένοι εξ αποστάσεως με τους υπαλλήλους τους και οι πελάτες και να υποστηρίξουν τις απαιτήσεις της “Επιχειρηματικής Συνέχειας”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο κάνοντας χρήση διαφόρων εφαρμογών τηλε-συναντήσεων. Τώρα είναι η ώρα να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες Cloud πλατφόρμες επιχειρήματικών εφαρμογών και να προσαρμοστούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών ώστε να μήν διακυνδυνέι η ΥΓΕΙΑ τους και συνάμα η υγεία του εργασιακού δυναμικού. Η ανάπτυξη της εξ ’αποστάσεως σχέσης της επιχείρησης με τους πελάτες της είναι μονόδρομος για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να επιβιώσουν με βάση τα νέα δεδομένα.

Η ανάδειξη της σπουδαιότητας ενός ολοκληρωμένου Business / ERP & CRM / On-line Sales Strategy Plan (μέσα από πρακτικό παράδειγμα με τα δεδομένα της κάθε επιχείρησης) είναι το επιστέγασμα για την αναγκαιότητα αυτού του προγράμματος κατάρτισης.

Το πρόγραμμα επιχορηγείτε 80% από την ΑΝΑΔ, για όσους (Δικαιούχους) εγγραφούν μέσω της σελίδας του #DigitalSolicitarityCy, το πρόγραμμα θα επιχορηγηθεί 100% (πλην του ΦΠΑ) – *Ημερομηνίες θα καθοριστούν κατόπιν διαθεσιμότητας του Εκπαιδευτή.

Εγγραφή Online: https://yellowapplications.com/contact/

About the Trainer:
Marios Diogenous is a Director at Yellow Applications. A Business Applications-Oriented Economist with extensive experience in Business Technology Automation and Digital Transformation Strategies, implementing 360° solutions with tangible benefits and high ROI for his clients. Offering training and consulting services on how you can Take your business to the next level using BUSINESS & CLOUD TECHNOLOGY.

Experienced senior-level professional with an in-depth 20-year experience in Business Technology Consulting, Software analysis requirements and implementations to medium & large enterprises. Strong history in Business Software Consulting, with involvement in +600 technology projects in implementing a digital transformation strategy.

Innovating and unconventional thinker helping companies and professionals in driving dynamic product and services sales, implement a new Business Development strategy, identifying new business opportunities, spearheading effective sales, and market penetration strategies that can greatly impact the YoY sales growth of any organization. Had international experience in hundreds of projects with worldwide Technology leaders like Exelsys, Oracle, Microsoft, SoftOne, Infor SunSystems, Sage, SAP, ZOHO CRM, SalesForce, MicrosFidelio, Citrix.
Holds a BA degree in Economics with a specialization in applied computer science. Had the title of “University Adjunct Instructor” at Old Dominion University for 4 Years, appointed to teach “Advanced Technology Courses” for private institutions. He is an “Approved Software Solutions consultant” from EBRD (European Bank of Reconstruction and Development), with experience in EBRD subsidized Software projects.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@yellowapplications.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70002007